bir hafta kadar önce muhammet ustanın orada test amaçlı 27 000 e alınmış 2000 model 300 tdi motor defender a bindim. Defender ın yerini tutmaz hiç bir şey Yinede toyota ve jeep markasının hayranlarıda az değil hani merak bu zehirlenmiş hastalanmışlar bizim gibi
Arkadaşlar kesin olmamakla birlikte tahmınen diyarabkırdakı araç bu bakın hayrete düşün fiyat konusunda biraz uçmuş arkadaş ihale 40 falan bitti heralde
http://www.sahibinden.com/1995_model_orjinal_arazi_tasiti-75WQQaXQQ23509866WQQpXQQdisplayitem
merhaba leon75 bahsettigin aracın sahibi senin hemen üzerindeki yazıyı yazan arkadaşımız sayın OKUMUŞ aracı güzel gerçekten fakat keşke 5 kapı olsaydı. isterdim sahip olmayı... selamlar
Merhaba Atilla,
Tesadüfün böylesi diyelim.
Biraz kullanışsız olmakla beraber 2 kapısıda eder okadar o arabanın. Ben hala alan çıkmamasına şaşırıyorum açıkçası.
Selamlar
Batu
Arkadaşlar resmi ihale takip sitelerinde(ücretli üyelik isteyenlerde) ekonomik ömrünü doldurmuş araç satış ilanları var ama içeriklerini göremediğim için arazi aracı varmı bilemiyorum.Tahminim araçlar tedaş teiaş vb.kurumlardan arazi aracı olam ihtimali var.ihaleleri başka bir yerden öğrenebilirmyim bu konuda bilgisi olan veya etrafında bu kurumlardan bilgi alacak birileri olanlar yazarsa sevinirim. KOLAY GELSİN
Merhaba arkadaşlar hurdasan da ihalede satılmayıp sonrasında direk satışı yapılan araçlar varmış bunların durumları hakkında bilgisi olan arkadaş varmı.
Arkadaşlar resmi ihale takip sitelerinde(ücretli üyelik isteyenlerde) ekonomik ömrünü doldurmuş araç satış ilanları var ama içeriklerini göremediğim için arazi aracı varmı bilemiyorum.Tahminim araçlar tedaş teiaş vb.kurumlardan arazi aracı olam ihtimali var.ihaleleri başka bir yerden öğrenebilirmyim bu konuda bilgisi olan veya etrafında bu kurumlardan bilgi alacak birileri olanlar yazarsa sevinirim. KOLAY GELSİN
Merhaba arkadaşlar hurdasan da ihalede satılmayıp sonrasında direk satışı yapılan araçlar varmış bunların durumları hakkında bilgisi olan arkadaş varmı.
kalan araçlar çok masraflı yani hrşeyleri sökülmüş dağılmış toplaması güç araçlar tabi bu kişiden kişiye değişir uğraşırım derseniz 4000 tl civarlarındalar
Enteresan demek satış ihalelerini takib eden sitede varmış. Ben normalde kamuihale bülteni adlı siteyi devletin alım ihaleleri için takib ediyorum ordada yok bu tip satış ihaleleri. Olsa seve seve paylaşırdım burda...
gezenbilirden brother arkadaşımız da acil ihtiyacından dolayı aracını satmak zorunda ilgilenenler bu linkten ulaşabilir
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53776.0