KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar hepinize duyrulur...7-8 land rover emniyetten alınmış benzinli araçlar var kaportaları düzgün duruyor gördügüm kadarıyla. fakat söyleyen şahsın yalancısıyım bende; aracı çalıştırıp teslim ederim diyor.almak isteyen varsa bana özelden mesaj atsın toplu alım yapalım araçları bilginize...
atilla kardeş araçlar çekme belgelimi v nerdeler dediğin birlikte hareket etmek güzel.İhalelerdede yapabilsk bunu.Ama bu arabalarıda bir değerlendirilim.Neye mal olur.Birde renkleri hep lacivert bildiğim kadadryla .Durumları hakkında daha detaylı bilgi varmı.MSNMi sana özelden atıyorum.Ordan yzışırız.
sanırım hepsi lacivert. araçlar hakkında bende detaylı bilgi alamadım.yakın zamanda foto isteyecegim satıcıdan.şuan yerlerini açıkça belirtmek istemiyorum açıkçası araçların site içerisinde ki arkadaşlarımız tarafından alınmasını istiyorum.ticaret kısmını düşünmeyen arkadaşlar için...
Arakadaşlar Diyarbakır adaki araçlardan bilgisiolan yokmu .Sonuç ne oldu acaba.Bir dahaki ihaleler için bilgi açısından önemli diye düşünüyorum.İnşallah siteden biri almıştır ve bizede bilgi verir.
milli emlak sitesinde bir adet mitten çıkma landrover defender benzinli var arkadaşlar ilğilenenlere duyrulur milliemlakın sitesinde görünüyor hatta birtane toyota tek kabın 4x4 de var fiyatta uygun DİKKATINIZE
Arkadaşlar o araç hurda listsinde tescil edilemez gözüküyor.Ben arayıp teyit ettim yani sadece parça için alınabilir.Tescil edilelemez.febülent arkadaş sen aracı nrden almıştın .Kaçtan başlayıp kaçta bitmişti.Belki bizimde ihalelere girmemiz için yol gösterici olur.Teşekkürler.
Arkadaşlar o araç hurda listsinde tescil edilemez gözüküyor.Ben arayıp teyit ettim yani sadece parça için alınabilir.Tescil edilelemez.febülent arkadaş sen aracı nrden almıştın .Kaçtan başlayıp kaçta bitmişti.Belki bizimde ihalelere girmemiz için yol gösterici olur.Teşekkürler.
Ben bir tanıdıktan rica edip diyarbakırdaki hilux ün fotolarını çektirmiştim. Sonra gidip uğraşamadım. Dün arayıp milli emlaktaki yetkiliye sordum. Fiyatı net hatırlayamadığını ama 7,5 veya 8,5 a satıldığını söyledi. Diyarbakırdaki toyotalar kaça satıldı bilen varmı?