Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 661,083

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Evet arkadaşlar mart ayı yaklaşıyor varsa resimleriniz
paylaşırsanız memnun olurum saygılar...

ugurgul' Alıntı:
anladığım kadarıyla mekanik aksam ucuz kaporta ve aksesuar aksamı biraz pahalı.aliağadan bu akşam gelen araçları ihaleden kaça aldınız hocam çok özel değilse söyleyebilirmisiniz...

Fiyata dair bir bilgi paylaşımı olmaması üzücü :(

gökhan bey size aynen katılıyorum nedense fiyat bahsi geçince (kimi kişiler söz meclisten dışarı )cevap verilmiyor bilinçli yada bilinçsiz düşündürücü konu başlığı defender satış ihaleleri tabi ki fiyat ne kadar neye mal oldu gibi sorular sorulabilir nedense bu soru soruldumu ya bilinçli cevap yazılmıyor diye düşünmeye başladım lütfen beni yanlış anlamayın teşekkürler

en son yapılan ihalede satılan araçların fiyatlarını bilmiyorum ama ocakda yapılan ve 7 aracın satıldığı ihalede araçlar 5800 - 6300 tl arasında satılmış hurdasanın sahifesinde pazarlama müd. tamamlanmış ihale sonuçlarından bakabilirsiniz

araçların fotoğraflarını yarın çekeceğim bakarsınız.İhale sürecini de yakinen takip ediyorum .Arkadaşlara gereken her türlü bilgi ve resimleri bulinkde yayınlayacağım.Belki ben alamamhiç olmazsa arkadaşlar faydalansın

Ercan bey resimleri merakla bekliyorum(z) dersemumarım ayıp olmamıştır
çünki ona göre bakmak için gitmeyi bile düşünüyorum
şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar bügün öğrendim net bir bilgim yok ama tekirdağ edaşta 1993 çirt sıra koltuklu defenderler varmış fiyatları 5-6 arası imiş durumlarının iyi olmadığını söylediler tekirdağ ve yakındklerın dikkatine benim beklediğim ihalelerdendi okadar aramama ragmen ancak 24 şubat yani yarın bilgisi olan varmı

simurg2' Alıntı:
Arkada�lar bügün ö�rendim net bir bilgim yok ama tekirda� eda�ta 1993 çirt sıra koltuklu defenderler varmı� fiyatları 5-6 arası imi� durumlarının iyi olmadı�ını söylediler tekirda� ve yakındklerın dikkatine benim bekledi�im ihalelerdendi okadar aramama ragmen ancak 24 �ubat yani yarın bilgisi olan varmı
yazdıklarınız okuyamıyorm acaba bendemı bır sorun var :S

EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇLAR SATILACAKTIR

İhale Tarihi

: 24 Şubat 2009 Salı ( 1 Gün Sonra Yapılacak )
Eklenme Tarihi

: 9 Şubat 2009 Pazartesi
Yayınlanma Tarihi

: 10 Şubat 2009 Salı
İhalenin Yapılacağı İl

: Tekirdağ
Kurum Adı

: x Sadece Üyeler x
İhale Türü

: Satış İlanları
İhale Kayıt No

: Gazete
Şartname Bedeli

: 150 TL
Bulunduğu Bölümler

: Gümrük ve Diğer satış ihaleleri [ Gümrük satış ihaleleri, gayrimenkul, emlak, arsa kiralama ve tüm satış ihale ilanları ]
: Motorlu taşıt ve İş Makinesi ihaleleri [ Motorlu taşıt, İş Makinesi, İtfaiye aracı alımı, ilgili malzeme ve Kiralama ihaleleri ]
: TEAŞ-TEDAŞ-TEİAŞ-EİE ihaleleri [ TEAŞ - TEDAŞ - TEİAŞ - EİE tüm ihale ilanları ]

http://www.ihalebul.com/?ihaleilan&id=8567

birde bu ilan var

http://www.kurumihaleleri.com/520_ihaleler_ekonomik-omrunu-doldurmus-35-adet-tasit-ve-is-makinesi-satisi

M.K.E Kırıkkale hurda sahasındaki LANDROVER resimlerini yükleyemedim. Arzu eden arkadaşlar msn den resimleri isteyebilirler mail adresi ercansuzer@hotmail.com

ercan süzer' Alıntı:
M.K.E Kırıkkale hurda sahasındaki LANDROVER resimlerini yükleyemedim. Arzu eden arkadaşlar msn den resimleri isteyebilirler mail adresi ercansuzer@hotmail.com
ekledım sızı ercan bey..... resımlerı alırsam bende yuklemye calısıcam arkdaslar......

mu7y' Alıntı:
birde bu ilan var

http://www.kurumihaleleri.com/520_ihaleler_ekonomik-omrunu-doldurmus-35-adet-tasit-ve-is-makinesi-satisi
http://www.ihalebul.com/?ihaleilan&id=8567

Arkadaşlar üyelik istediği için göremiyorum. Detay paylaşabilirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.

arkadaşlar ben geçen hafta ali ağa dan aldım hatda ikitane aldık diğerini başka bir arkadaşa aldık araçlar gerçekten iyii

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR