KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar şu anki Aliağa daki araclar çok kötü ve rezil durumda zaten 2 ihaladir de satılamayan araclar bence bu araclara ihaleye girilmez sadece 1 tane 2000 model kapalı kasa 5 kapılı defender var oda NATO dan geldiği için satışı olmuyormuş kesilip hurdaya gidecekmiş
Arkadaşlar şu anki Aliağa daki araclar çok kötü ve rezil durumda zaten 2 ihaladir de satılamayan araclar bence bu araclara ihaleye girilmez sadece 1 tane 2000 model kapalı kasa 5 kapılı defender var oda NATO dan geldiği için satışı olmuyormuş kesilip hurdaya gidecekmiş
28 Nisan ihalesinde Kırıkkaledeki 3 ambulansa da teklif çıkmamış. (Hatta çoğu defendere de çıkmamış)
Acaba durumları çok mu kötü, giden ve inceleyen bir arkadaş var mı?
Şu aşamada dediğiniz gibi yapmak mantıklı. Ben ambulans veya hafif yük tenteli arıyorum. Toplamak için. bu süreç benim için yorucu ama zevkli olacak. Off road yapmayacağım. Sadece kışın av yazın kamp için olacak...