Land Rover Defender katalog

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deeperdiver Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,410

Etiketler

Ynt: Land Rover Defender katalog

6 adet kitap var içinde rar haline getirdim zaten buraya kadarını biliyordum budan sonrasını bana adım adım anlatırsanız kitabı elinizde bilin
Not: rar halindali boyutu 95 mb

dron' Alıntı:
6 adet kitap var içinde rar haline getirdim zaten buraya kadarını biliyordum budan sonrasını bana adım adım anlatırsanız kitabı elinizde bilin
Not: rar halindali boyutu 95 mb

Süper, bundan sonrası yazmıştım ama gene yazayım, boyutta problem yok, 5120 KB kadar yükleme yapabiliriz. Sırayla anlatıyorum tekrar;

Benim bu yazımı okuduktan sonra cevap diyorsunuz, gene bir şeyler yazın önce cevap niteliğinde, burada amaç yazı yazdığınız yer boş kalırsa hata verir göndermeye çalıştığınız dosya gelmez. Yazdıktan sonra aşağıda ''browse'' kısmını tıklıyorsunuz, açılan pencereden dosyanız neredeyse onu buluyorsunuz ''tamam'' diyorsunuz. Bunun eklenip eklenmediğini konrol etmek için ''browse'' nin yanında bulunan boş kutucuğun ekli dosya adıyla dolduğunu görmeniz olacaktır. Daha sonra aşağıda ''Gönder'' tuşuna basın işlem bitsin.

Hepsi bu kadar, hadi kolay gelsin.

gezenbilir.jpg

olmuyor yapamadım

dron' Alıntı:
gezenbilir.jpg

olmuyor yapamadım

Aynı işlmeleri tekrar yapıp birde Brovse içine aynı şekilde bu doyayı ilave ettikten sonra Browsenin nin yanında bulunan ''dosyayı mesjın içine yerleştir'' yazısı var, ona tıklayarak gönder dermisin.

boyutta sorun sanırım izin verilen boyutun 19 katı büyük 1000 kb = 1mb

dosyayı alan arkadaşlardan biri bana msn üzerinden göndeirse ben yüklerim ve herkes buradan indirebilir ;) ;)

ata036@hotmail.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR