Ynt: Land Rover Defender Almayı Düşünüyorum
acikcasi bu tip konular biraz kisisel zevkinizle alakali, mesela ben aracima mt camur lastikleri taktim asfaltta 120 yaptigimda bile ugultudan yada direksiyon titremesinden rahatsiz olmuyorum. Ama bir baska kullanici azcik lastik ugultusu duyunca rahatsiz olur, direksiyonda ufacik titreme olsa servise gider. Defenderi sehir icindede kullanan var , arazide kullanip asla sehirde kullanilmaz diyende. Ama bizim sehirden kastimiz Istanbul gibi trafigi cok yogun, surekli dur kalk yapilan ve park sorunu olan bir yer. Daracik yerlerde bazen ufak binek otolari bile park etmekde zorlaniyoruz defender gibi bir arac cok daha zorlar.
Uygun bir defender bulursaniz ve icinize sinerse alip deneyin, fiyati uygun olursa zaten satarkende cok zorlanmazsiniz, yada birisinden alip kullanarak deneme sansiniz varsa oyle yapin. Ama bunlarin disinda discovery 1 araclarada bakabilirsiniz assagi yukari temiz bir defender fiyatina standart discovery 1 ler bulunabiliyor. Yada en sorunsuzu suzuki veya lada gibi ucuz maliyetli araclar alip isinizi gormenizdir.