Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,822

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender 110

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11754.0 den alıntıdır.

Off-Road Araçlarımızın Anlatıldığı ve Fotoğraflandırıldığı Garaj'ımıza Hoşgeldiniz

Arkadaşlar bu bölümde kendi araçlarımıza yaptığımız, yapmayı düşündüğümüz veya araçlarımızda var olan off-road modifikasyonlarını paylaşabiliriz.

-- Öncelikle aracın markası, modeli, motor hacmi, Hp gücü, torku ve bunun gibi '' teknik detayları'' mutlaka yazalım.

-- Neyi nereden nasıl aldık, kaça mal oldu, yapım aşamasında ne zorluklarla karşılaştık ve problemler oldu mu? Sonuçtan memnun musunuz? Daha neler yapmayı planlıyorsunuz?

-- Araçların özelliklerini, fotoğrafları ile birlikte anlatırsak, off-road aracı hazırlamak isteyen arkadaşlarımıza da yol göstermiş oluruz

Off-road a hazırlanmış aracını anlatan arkadaşımızın konu başlığında, eleştirilerimizi de yapabiliriz...

Kızmak yok, ama birçok arkadaşımızın konusu sırf yapılan işlem tamamlanmadı ve fazla bilgi yok diye araçlar başlığına taşındı.. Sizde çalışmanızın detaylarını yazsanız seviniriz.

Hayirli olsun yeni araciniz.. araciniz gercekten diri duruyor. bir sorum olacak arkdaki son bagaj camlarini sizmi yaptirdiniz yoksa oyle mi aldiniz eger siz yaptirdiysaniz kac liraya mal oldugunu ogrenebilirmiyim saygilar....

Ahhhh ahhh bu araç sahibinden.comda aylarca favorilerimde kaldı. ilk fiyatı 19000 di o zaman bile sulanmıstım sonra satılmayınca 15000 e indirdiler Sakaryada bi galeri satıyordu. Yanılıyorsam alan arkadas düzeltsin herhalde ordan aldınız değil mi vallaha hayallerimi çok süslemişti bu araç neyse demekki bize kısmet değilmiş ne yapalım bir başka araca inşallah.
Hayırlı olsun inşallah Allah kaza bela vermesin?

Merhaba arkadaşlar yıllardır tam bir defender hastası olmama ramen edinemedim tam olarak anlayamadığım ve kanıp pişman olmaktan korktuğum için ama artık hayallerimi ertelemek istemiyorum ciddi bikaç aracı takibe akdım. sizlerden ricam anladığım kadarıyla düz dizellerin motor ömrünü 40-50 bin diyorlar buna karşılık benzinlinin 400-500 bin gider diyorlar ama dizeller daha da pahalı yani benzinli lpg takılsa daha mantıklı mı daha mı iyidir lütfen bilgi verin bana.

Bir araç var arkadaşlar 1993 model 5 kapılı benzinli araç 1-2 ay içerisinde ihaleye çıkacak kupası çok düzgün lastikler yeni iç döşemesi de tertemiz ve yıpranmamış acil boya ihtiyacı bile yok Tapu kadastro aracı km düşük sizce bu aracın ihalesinde kaç liraya kadar çıkmam uygun olur veya kaça çıkarsam hata etmiş olurum.

short_land' Alıntı:
resmin çekildiği yer sanki belgrat ormanı ayvat bendine benzettim doğru mu?

evet ilk olarak Belgrad ormanlarında test etme imkanı bulmuştum aradan bir kaç ay geçti istanbul çevresinde zaten işim gereği bildiğim bir çok doğa parkuruna gittim ve işte yeni fotolar....

Jeep Aytepe.jpg

Jeep Aytepe2.jpg

Jeep Aytepe3.jpg

Jeep Aytepe5.jpg

Her gören sarı kızıma bayılıyor bana sat diye konuşuyorlar ne çok hastası varmış meğer:smiley: piyasada da yok valla böyle karizma bi jeep :smiley:

Jeepi satın aldıktan sonra gerekli tüm bakımları yaptım ve farkettiyseniz üstte bagaj ekledim. kamplı geziler için çok iş görüyor tabiki.

seyyah81' Alıntı:
Her gören sarı kızıma bayılıyor bana sat diye konuşuyorlar ne çok hastası varmış meğer:smiley: piyasada da yok valla böyle karizma bi jeep :smiley:

Jeepi satın aldıktan sonra gerekli tüm bakımları yaptım ve farkettiyseniz üstte bagaj ekledim. kamplı geziler için çok iş görüyor tabiki.

Jeep derken? ;)

İşyerinde rangerla dmaxla dolaşıyoruz Ama gönlümde yatan aynı sizinki gibi bi lr almak. inşallah bizede nasip olur... hayırlı olsun bol çamurlu günler.

seyyah81' Alıntı:

JEEP bir markadır ya bir JEEP'ınız vardr yada arazi aracınız vardır.Ama kendmce Ya bir jeep'iniz vardır yada arazı aracınız yoktur :D sevgiler saygılarr hürmetlerr:smiley: 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri