umutcelikel
No pain no gain...
Orası bende de hafif nemli, bakımda soracağım bakalım...
Benim sol ön anti roll yuvasında çıkmış ve her viraj dönüşü TOK şeklinde bir ses çıkarıyordu .Ön kısmın piston biriminin mekanik conta sistemini değiştirdim. Ama fayda etmedi ve sonra anti rollün yuvasından çıkıp tekrar girdiğini fark ettim ve anladımki sorun bunda değiştirdim. Ve çok kaliteli bir ürün buldum onu taktım. sonra pistonun yağ bağlantı pullarını değiştirdim ve şu anda sıkıntı yok.
Land rover ace ve direksiyon yağı aynı ve fiyatı 1lt 95 tl ve yükseliyor. Yeşil renk olmalı İMİŞ.Ama boş laf Fuchs Titan Atf 4000 Opet getirtiyor. Benzin istasyonlarında bulmak zor ama ana depodan bulunabiliyor. 1lt 35 tl gibi bir rakamdı en son.
Benim fikrim Türkiyede Land rover Discovery 2 2.5 TD5 den anlıyorum diyen adamdan HEMEN UZAKLAŞMAK.
En iyisi denilenede gittim bir çay parasına arızayı bana 2500 tl ye yaptırtıyordu.
Bende tamir işini kendim yüklendim.
RYF100420 | Washer-Special- - Paddock Sparesbunu nerden tedarik edebilirim. Kayalarda yok bulamadım.
RYF100420 | Washer-Special- - Paddock Spares
RYF100420 | Washer-Special- - Land Rover Part RYF100420
RYF100420 | DOWTY WASHER PIPE>ACTUATOR DIS11 | Land Rover | Discovery 2 - 1999 to 2004 | Britcar (UK) Ltd
RYF100420 WASHER SPECIAL | shop | www.lrseries.com
MEYLE - Online catalogue
istediğiniz zaman imkanım el verdiğinde yüz yüze görüşebiliriz ama ben İstanbulda yaşıyorum.
sorundeğil iphone kullanıyorum face time özelliği ile görüşme yaparak yardımcıda olabilirim.4 adet Sipariş verdim bakalım keçeler yakın zamanda gelir inşallah. Malzemeler gelince acenin herşeyini kontrol edecegim.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
4 adet Sipariş verdim bakalım keçeler yakın zamanda gelir inşallah. Malzemeler gelince acenin herşeyini kontrol edecegim.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Keçeleri degiştirmedim sorun keçeden degil haznesinden oldugunu söylediler ama sızıntı yapıyor çok büyük bir problem degil arıza vermiyor sistem çalışıyor. Müsait oldugum bir vakit söküp hepsini elden geçirip kontrol edicem.