Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 337
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,801
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

t392syncro' Alıntı:
ben bilmem ahmet abi kardeşimsin dedin elinden tutacam dedin kurda kuşa yem etmem dedin bende sabırla bekliyorum.

;D ;D ;Dsen varya neyse hallederiz yardıcı olurum ..

Etiketler

abi bu zor günlerinde kardeşine yardımcı ol sen ;D

zengin bi kayınpeder bulayım söz renk renk çarıd, renk renkde tampon yaptırcam söz bak ;D

sen bu arçla bulamadınmı daha :D ben bile yedekde bekletiyom be vay kağan vay.

halit abi burda gördüm seni ..

AHMET07' Alıntı:
sen bu arçla bulamadınmı daha :D ben bile yedekde bekletiyom be vay kağan vay.

abi sen tecrübeli adamsın ben daha çaylak ecemiyim buluşmada püf noktalarını alacağım senden unutma bak.

t392syncro' Alıntı:
abi sen tecrübeli adamsın ben daha çaylak ecemiyim buluşmada püf noktalarını alacağım senden unutma bak.

teknik çok kağan cım hepsini verirsem dağtırsın di ye korktum bian ;D

merhaba çağlar bey sizde ankaradasınız aracınızı bakıma nereye götürüyorsunuz

Merhaba arkadaşlar ben mardin den emin olgaç
avcı aynı zamanda 4x4 tutkunuyum arazi araçlarından land 110 kullandım satmak zorunda kalınca toyota corolla 1991 binek araç aldım orjinal ithal 1600 cc 16 valve
inanın bütün yazdıklarınızı okudum sizlere kesinlikle katılıyorum eğer toyotanın binek aracı arazide tık demiyorsa artık l.c yi düşünemiyorum bile bizde teiaş ta vx80 le var satılacak açık mavi tepe lambası olanlar vebastolu almayı düşünüyorum çok uygun fiyata yanlız şöförlerimiz conta yaktığını yakıt seçtiğini söylüyor parçalarıda çok pahalı imiş sizin görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.
land da toyoya geçiş yapmak istiyorum
bu arada toyota lc ihalede satılanlar 16 17 18 19 bin gibi satıldılar ist. ank da gelenler aldı 3 kapı elekromanyetik ön arka dif lock ları vardı çok temiz idiler fjz75 galiba tavsiye ederseniz aynısından satılacaklar olabilir 3 kapı olması kötü yoksa kaçırmazdım....,
hepinize selamlar saygılar.

yukarıda bahsettiiğiniz mardin de ihalede satılan araçlardan biri aşağıdaki linktedir.

http://www.sahibinden.com/landcruiser_fzj-75_-54WQQaXQQ18229906WQQpXQQdisplayitem

satılan araçların çoğu 100.000 km nin altında idi bu araç hakkındaki yorumlarınız benim için önemlidir.çünkü ileride aynısından satılacaklar olabilir alıp almama arasında kararsızım.
selamlar..

Emin bey hoş geldiniz.
Bahsettıgınız araçlar forumda konusu geçen araçlar lingini verdigim topigi takip ederseniz bütün toyotacilar orda daha guncel bilgi alabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40485.3000

RedlinE' Alıntı:
Emin bey hoş geldiniz.
Bahsettıgınız araçlar forumda konusu geçen araçlar lingini verdigim topigi takip ederseniz bütün toyotacilar orda daha guncel bilgi alabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40485.3000

teşekkürler bir bakayım

Az kalsın aranıza bende katılıyordum :smiley: Az kalsın diyorum ilandaki arkadaşı 2 gündür arıyorum telefonlarına cevap vermiyor. Bu sabah aradığımda aracı bu sabah sattığını söyledi :( Demekki nasip değilmiş...

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_land_cruiser-40WQQaXQQ12900946WQQpXQQdisplayitem

ilandaki aracı Çorum dan bir arkadaşımız aldı.

başka bir sayfada da aynı konuyu açmıştım ama bu sayfanın soru için daha uygun olduğunu düşündüm;
VX 80 ile VX 100 arasındaki farklardan biri olan ön yürüyen aksam sabit aks ve bağımsıız süspansiyon sistemlerinin birbirlerine göre avantajları ve dezavantajları nelerdir hangisi arazi için daha uygun ve sağlamdır. Ek olarak VX 80 İle VX100 ün diğer konularda birbirine olan üstünlükleri nelerdir..
Bu konularda bilgi verebilirmisiniz acaba ? teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.