Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 337
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,818
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

AHMET07' Alıntı:
cihan selamlar hoşgeldin buarada diğerakadaşlarada selam diyorum toyota buluşmasını destekliyorum tuğsan beyin musait olursam gelicem burdaki diğer arkadaşlarıda getirmeyi düşünüyorum...

ahmet abi zaten cuma ,cumartes,i pazara, geliyor tarihler uygun isterseniz ankaraya cumzdan gelin bir akşam misafirim olun sonrada buradan ankaradaki arkadaşlar ile geçelim cumartesi sabahı ama mutlaka gelin

Etiketler

Cihan bey benzer bir başlık var ama güncellemek lazım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8151.0

Bu arada döndünüzmü yoksa karadenizden mi yazıyorsunuz bize?

cihan bukonuda bi çalışma yapıcam inşallah...

hsbasar' Alıntı:
Cihan bey benzer bir başlık var ama güncellemek lazım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8151.0

Bu arada döndünüzmü yoksa karadenizden mi yazıyorsunuz bize?

slm sedatçım döndüm karadenizden ,kalp kalbe karşıyımış aklından geçiyordun şimdi senin dönüş tarihlerine uyormu bu organizasyon ?

cihanülker' Alıntı:
Selam sedatçım döndüm karadenizden ,kalp kalbe karşıyımış aklından geçiyordun şimdi senin dönüş tarihlerine uyormu bu organizasyon ?

Hoşgeldiniz, gezi fotolarını bekliyoruz.
Malesef bana uymuyor tarihler. Kısmetse 31 Ekimde Türkiyede olacağım, kasım ayı boyunca izinliyim.
Ankara - Antalya ortası bir noktada (Ankara gibi ;D ) TOYOTA buluşması olursa gelmek isterim.
Söylemesi ayıp artık FJ40 ile hanımı götüremiyorum uzun yola.

hsbasar' Alıntı:
Malesef bana uymuyor tarihler. Kısmetse 31 Ekimde Türkiyede olacağım, kasım ayı boyunca izinliyim.
Ankara - Antalya ortası bir noktada (Ankara gibi ;D ) TOYOTA buluşması olursa gelmek isterim.

;D ;D

hsbasar' Alıntı:

sedat anladığım kadarı ile isoff ta buluşacağız tam ortada ist ,ank,antalya için yakın yani

cihanülker' Alıntı:
sedat anladığım kadarı ile isoff ta buluşacağız tam ortada ist ,ank,antalya için yakın yani

Tarihler uysaydı ISOFF a mutlaka gelirdim, İzmit sorun değil 250 km bize.

çağlar' Alıntı:

Çağlar, geçen 15 günde yapılacak 3000 km lik bir programdan bahsettim. Sen bize çin işkencesi yapmak istiyorsun galiba dedi ;D
Bu gidişle bizede VX80 veya VX100 görünüyor kısa vadede.

aslında yengem haklı sayılır.
biz okadar seviyoruzki bu işi konfor falan düşünmüyoruz çoğu zaman...onlarada biraz hak vermek lazım.
mekaniği sevmek ,hissetmek sanıyorum erkeklere özgü bir hadise. ;D

çağlar abi bu sözleri senin gibi sert birinden duymak şaşırttı beni bu sayfayı yengeme mail atalım senin hakkını yemesin.

kaanım sertlik evde pek sökmez ya..yüzyüze bakıyoruz sürekli.evlende görücen hanyayı konyayı ;D ;D

çağlar' Alıntı:
aslında yengem haklı sayılır.
biz okadar seviyoruzki bu işi konfor falan düşünmüyoruz çoğu zaman...onlarada biraz hak vermek lazım.
mekaniği sevmek ,hissetmek sanıyorum erkeklere özgü bir hadise. ;D

Aslında hak vermiyor değilim. O da beni anlıyor.
Örneğin vosvosa binipte 80 km hıza ulaştığımda, doğal klima kelebek camlarında gelen rüzgar öyle içime işliyorki.
Hanım yüzümdeki ifadenin tamamen değiştiğini sanki bu dünyadan uçup başka biryerlere gittiğimi söylüyor ;D
Hayırlısı artık diyelim 80 ci arkadaşların konusunu da dağıttık, neyse moderatör arkadaşlar sonra temizler bu yazdıklarımızı

arkadaşlar konu budiğil ama birkaç resim paylaşmak istedim..

100_0589.jpg

100_0533.jpg

10092006(016).jpg

DSC_0383.jpg

kartal yaylas? 347.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR