Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 337
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,824
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

trık bey hatırladım şimdi sizi hayırlısı bak gönlüne göre bulmuşsun ne güzel ant yolunuz düşerse beklerim..

Etiketler

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
tarık profindeki resim ovit geçidinde sanırım, selamlar dr bey

Heytem selam,
burası Giresun Kümbet yaylasının daha üstünde biryer,
Haziran sonu erimeyen bir kar yığını... ;)

Selamlar...

AHMET07' Alıntı:
trık bey hatırladım şimdi sizi hayırlısı bak gönlüne göre bulmuşsun ne güzel ant yolunuz düşerse beklerim..

Ahmet bey, siizn de yolunuz buralara düşerse beklerim...

Selamlar...

Ahmet bey iş olarak diyorsaniz hayir sadece kendi ihtiyacimi karşilamak sevdasindayim.

Ersun Büyükpınar
34 EB 057
1990
1HZ+Safari Turbo & Intercooler

DSC_0089 (Large).jpg

Oooo kimler gelmiş,hayırdır abi kayıptın,arayı fazla açtın. ;D

Tuğsan'cım şifreyi kaybettim. Sonra bir türlü elim varmadı :smiley:

selamlar arkadaşım ant ahmet sende toyotacısın sanırım

sonra bu araba burdan geri geri çıktımı yoksa başka bir araçla çektinizmi çok etkileyici bir resim.

Konuyla ilgili bir çalışma yapmamıza gerek yok arkadaşlar,23/24/25 Ekim tarihlerinde geleneksel İSOFF off-road oyunları olacak İzmit-Ercova yaylasında herkezi oraya bekliyorum. ;D Sonra gene biryerlerde Toyotacılar olarak buluşuruz. 8)

tugsan75' Alıntı:
Konuyla ilgili bir çalışma yapmamıza gerek yok arkadaşlar,23/24/25 Ekim tarihlerinde geleneksel İSOFF off-road oyunları olacak İzmit-Ercova yaylasında herkezi oraya bekliyorum. ;D Sonra gene biryerlerde Toyotacılar olarak buluşuruz. 8)

tarihlerde yakınmış güzel yani bence uygun ben geliyorum

tugsan75' Alıntı:
Tuğsan 2 Toyota olarak geliyorum ben. Bir 80 bir de 40 la geleceğiz. Ersun Büyükpınar/Yücek Özbek detay belli olunca haber verir misin?

cihan selamlar hoşgeldin buarada diğerakadaşlarada selam diyorum toyota buluşmasını destekliyorum tuğsan beyin musait olursam gelicem burdaki diğer arkadaşlarıda getirmeyi düşünüyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri