Land Cruiser vx100 LPG Kiti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,073

Etiketler

Ynt: Land Cruiser vx100 LPG Kiti

İNKA GAS ın yeni getirdiği, hatta Korede imalatçısına ortak olduğu BMD diye bir marka var. Piyasada çok yeni. Kore malı. Kore de Hyundai lere orjinalde takılan markaymış. Özellikle enjektörlerinin çok iyi olduğunu ve piyasada en üst kalitede bir ürün olduğunu söylüyor ustam. Bir kaç tane zj de denendi ve sonuç gayet iyi. İnka Gas ile görüştüm; şu anda %50 iç, %50 dış piyasaya çalışıyorlarmış.

soyledigim bolum burasi tumunu okuyun sorulariniz olursa yanitlamaktan mutluluk duyarim. 4-5 aralikta da bursa da olacagiz off-road organizasyonumuz var katilabilirseniz yerinde gormus olursunuz performanslari...

geçenlerde tartarini servisindeki usta lpg subab memelerinin metrik ölçülerine baktı. mevcutlar 1.8 mm imiş. 2.2 ile değiştirdi. aracın çekişi çok fark etti.

ayrıca lpg nin flitrelerini ve bakımını her 5bin km. bir yaptırmak lazım

levent dostum, benim aracim V8 olmasina ragmen ne cekiste ne de performansta herhangi bir sorun yasamadim, 3000m yukseklikte -12 derece de bile hayli kararli calisiyordu. konu hakkinda performans dusuklugu ile ilgili israrlar bence yersiz. sana katiliyorum, ozellikle toyota grubunda cogu arkadasim sorunsuz kullaniyor ve herkes memnun...

birde her 3-4 depo lpg alımında, lpg deposuna ilk önce katkı maddesi sonra lpg yakıtı alınırsa enjektörler temizleniyor.

ben hic katki koymadim simdiye kadar, ama 3-5 depodan sonra bir sure benzinle gidiyorum temizlik amacli... markanin yaninda usta da coook onemli, benim sistemi yusuf usta takti, bu konuda ekol biridir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR