Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 102,566
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

ya müco şu mont çok güzel de HİLUX yazdırabiliyormuyuz , lc si olmayan lar özenti gibi lc yacılı mont giyinmesi biraz garip olucak

Etiketler

Ömer bey ince dusunceniz için sag olun. Ben demiyorum ki insanlar beni arasin buralara teşekkürlerini yazsinlar.Hatta hiç bir yerde telefonum yok sizinde bildiginiz gibi Ama bi montum sorunsuz geldi diye mesajda yazsinlar dimi? Neyse geçtik bunu buyuk sorunlar degil bunlar takilacak şeyde degil.
Hüseyin bey bir adet var ama özel mesajla isteyen bir arkadaş vardi iki gundur ses çikmadi hafta sonu diye olabilir. Bugunde ses çikmazsa akşam bana mesaj atin mont sizindir.

Burak dostum haklisin ama soyle bir durum var. Vatandaş 50 adetten aşagi işleme yapmiyor. Bana 50 tane yandaşla gel sizin ogranizazyonuda ben yapacam söz

Montumu bugün aldım, hemen giydim. Kalıp gibim oturdu üzerime. Çocuklar gibi şen bir vaziyetteyim ;D

RedlinE' Alıntı:
Burak dostum haklisin ama soyle bir durum var. Vatandaş 50 adetten aşagi işleme yapmiyor. Bana 50 tane yandaşla gel sizin ogranizazyonuda ben yapacam söz
eko' Alıntı:
ya müco şu mont çok güzel de HİLUX yazdırabiliyormuyuz , lc si olmayan lar özenti gibi lc yacılı mont giyinmesi biraz garip olucak

Burak hocam HILUX montları için ben de varım, hemen bir liste yapalım derim... aslında bu işin başında yapılabilseydi daha güzel olurdu zira Hilux sahibi olup mont alanlar oldu diye biliyorum... Bende geç kaldım yoksa alacaktım...

RedlinE' Alıntı:
Ömer bey ince dusunceniz için sag olun. Ben demiyorum ki insanlar beni arasin buralara teşekkürlerini yazsinlar.Hatta hiç bir yerde telefonum yok sizinde bildiginiz gibi Ama bi montum sorunsuz geldi diye mesajda yazsinlar dimi? Neyse geçtik bunu buyuk sorunlar degil bunlar takilacak şeyde degil.
Hüseyin bey bir adet var ama özel mesajla isteyen bir arkadaş vardi iki gundur ses çikmadi hafta sonu diye olabilir. Bugunde ses çikmazsa akşam bana mesaj atin mont sizindir.

Mücahit senin mesajın için yazmadım, teşekkürü bir borç olarak gördüğüm için yazdım. Elbette sende haklısın, ama o kadarda ucuz olmamalı herkes takdir ve teşekkürlerinide yazsın, teslim aldığını sorun olmadığını yazsın. Hakkını helal et sana çok sıkıntı verdik gerçekten, tekrar teşekkürler...

Müco sonradan ilave edilen hanımın poları da geldi.Benim senden alacağım vereceğim kalmadı , sende Volkan da hakkını helal ettinizmi tamam bu iş :D :D :D

[/quote]

TEŞEKKÜR EDERİM müco ama 50 tane hilux çıkmaz gibi , bir başlık açayım bakalım ne olucak , HİLUX özel bir araç LC gibi her yerde bulunmuyor ;)

Guldurdun beni bee e hadi aç bakalim.

ne demek beyler helal olsun.

Bu arada bir adet
L MONT BİR ADET
L POLAR
XXXL MONT
XXL MONT

isteyen varsa 24 sayfada eft bilgilerim var. parayi gondersin yarın kargosunu yapiyim. soran arkadaşlar almadi sesleride çikmadi. para gonderen buraya yazsin iki kere gonderim olmasin.
montlar 80 tl

Batan geminin mallari bunlar.....

Arkadaşlar yaz sezonunu açtigimizdan dolayi elimizderki mallari çikariyoruz.
montlar 120 tl olmuştur. Nede olsa devami yok :smiley:

Müco benim hatun için bir ilave polar vardı, henüz gelmedi, gönderilmeyen var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri