Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 102,506

Etiketler

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

bende aldım bugün eline sağlık Mücom kardeşim gerçekten olmuş temiz iş Allah razı olsun.

Dostum telde konusmustuk ama ben kaydetmemisim heralde ozur kargo golbasi mng subesinde ya bana telini at ben yonlendiriyim. Yada subeyi ara gondersinler.

muco bende aldım kardeşim sen harikasın land rover arması bırakıp toyota yazdırmışsın bu ne iş ;D ;D ;D

BEYLER MONT POLAR İŞİNİ BİTTİ OLARAK KABUL EDİYORUM.

toplam 92 takim yaptik. bunun içinde sonradanki ilaveler ureticinin gonderdigi fazla montlarda dahil bir tanesi hariç hepsi yerine ulaşti sayiyorum. 30 tane teşekkur mesaji saydim 3/5 de telden geldi. Buda bana yeter.
şimdik 86*5=430 yapar. Rahmetlinin montlari 290 tl kalan 140 bu paradan kargo+eft ler 120 kusur tuttu. kalan 15-20 tl bilginiz olsun. O parayida burda kargoya yardim eden cocuga verdim.
Bu işte volkan kardeşime ayrica teşekkur ediyorum. Hiç bir konuda bizi kirmadi yanliş yazilan yazilar için ek ucret talep etmedi heytem abinin sortunu kendi hediye etti. Sag olsun.

Şimdik arkadaşlar bundan sonraki polar şapka ihtiyaçlariniz için volkan kardeşle itibata geçin 0536 566 0033 telefonu ayrica kendisi bu işe hakim gomlek tişort falan lazimsa işlemeli kendisi yardimci olacaktir.

Bir adet XXXL mont hala sayibini beklemektedir.

RedlinE' Alıntı:
BEYLER MONT POLAR İŞİNİ BİTTİ OLARAK KABUL EDİYORUM.

toplam 92 takim yaptik. bunun içinde sonradanki ilaveler ureticinin gonderdigi fazla montlarda dahil bir tanesi hariç hepsi yerine ulaşti sayiyorum. 30 tane teşekkur mesaji saydim 3/5 de telden geldi. Buda bana yeter.
şimdik 86*5=430 yapar. Rahmetlinin montlari 290 tl kalan 140 bu paradan kargo+eft ler 120 kusur tuttu. kalan 15-20 tl bilginiz olsun. O parayida burda kargoya yardim eden cocuga verdim.
Bu işte volkan kardeşime ayrica teşekkur ediyorum. Hiç bir konuda bizi kirmadi yanliş yazilan yazilar için ek ucret talep etmedi heytem abinin sortunu kendi hediye etti. Sag olsun.

Şimdik arkadaşlar bundan sonraki polar şapka ihtiyaçlariniz için volkan kardeşle itibata geçin 0536 566 0033 telefonu ayrica kendisi bu işe hakim gomlek tişort falan lazimsa işlemeli kendisi yardimci olacaktir.

Bir adet XXXL mont hala sayibini beklemektedir.

haaydi hayırlısı bakalım..umarım herkes memnun olmuştur bu işten...yine de hatamız olduysa en kısa sürede halletmeye hazırım...

başka projelerde çalışmak üzere...
selamlar...

wolkhan' Alıntı:
haaydi hayırlısı bakalım..umarım herkes memnun olmuştur bu işten...yine de hatamız olduysa en kısa sürede halletmeye hazırım...

başka projelerde çalışmak üzere...
selamlar...

Ne kadar çalışmalarını görmesek te duyduğumuz kadarıyla 10 numara herşey.

Tebrikler.

2jf0ltv.gif

Mücahit belki mesajlarda dile getirmemiş olabilirler ama, ben kefilim ve herkesi temsilen sonsuz teşekkürler ediyorum.
[attachment=1]

2jf0ltv.gif

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR