RedlinE' Alıntı:susturucu aldık dedıkyaa
ınatlasmayın bende abart takarım cadırının yanına cekerım. sıkıysa cekın ondan sonra
RedlinE' Alıntı:Kardeşim açil şifa diliyorum. Benim oglanda hassas yoksa her kampa falan getiresim geliyor.
Beyler madem konusu açildi burdanda açik olarak yaziyim. zaten yagmurluk gomlek ve bol çepli bir pantolon sevdamiz var. bunu samimi oldugum kamp arkadaşlarimla paylaşmiştim. Volkan kardeşimde biliyor sakli kalsin demiştim nezaketten soylememiş sag olsun. Beyler bu işin bitimine gore diger işlere girecegim. Her halukarda yaptiracagim. ya gene böyle açikdan olacak yada tanidigim bildiklerimi aricam hoca gomlek pantolon kaç giyiyosun hesabima gonder şu kadar para yaptiriyorum sanada dicem. Son emanet yerine ulaşinca olayin rengi belli olacak. Altinda her LC olani kendim gibi gormuyorum artik. Anlaşilmiştir umarim.
bsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D aracı tahsis ettim çiçeğim ben senle kalıcam ;D ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:senin webastonda bizden uzak olsun be kırmızı donunda ;D ;D ;D
RedlinE' Alıntı:susturucu aldık dedıkyaa
ınatlasmayın bende abart takarım cadırının yanına cekerım. sıkıysa cekın ondan sonra
CDM-SUBARU' Alıntı:Sen nerden biliyosun donun rengini felan ;D ;D
Olm nooluyo,bu bizim tayfanın sonu pek hayra değil ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:geçen kendisi webasyonun havasını atmak için getiricem kırmızı donumla yatıcam arabada diyordu ya , sonra getiremedi hahahaha ;D ;D ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:;D Bak yaa,bizim bacanak kırmızı donmu giyiyo zuahahahha
Ulan yılbaşından beri aynı don desene zuahahahaha