Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,919

Etiketler
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

volkan kardeş artık biraz büyük biraz küçük şansımıza razıyız çok emek sarfettiniz mağazalarda bile bedenler tam oturmuyor örnek ben bazı mağazalardakı XL olmuyor xxl alıyorum bazı mağazadakı xl cuk diye oturuyor küçük olacagına ben büyük olsun dedim xxl yazdım ama lıstede boy olarak benden uzun ve aynı kiloda xl bedenlerde var tercih olarak yorumladım (umarım çok büyük gelmez)

wolkhan' Alıntı:
ahmet bey ben gömleğimden memnunum çok şükür... ;D ;D..ama isterseniz size de bi lc gömleği tasarlayalım şu işleri bitirdikten sonra...

şaka bir yana benimde aklımdaydı bu iş bitsin yazlık gömlek ve cargo pantolon ..konuşalım Müco ile.... :D :D :D

Gardrobu komple değiştireceğiz bu gidişle.
Bide kıravat yaptıralım LC , işte takarız. :D

aozturk' Alıntı:
şaka bir yana benimde aklımdaydı bu iş bitsin yazlık gömlek ve cargo pantolon ..konuşalım Müco ile.... :D :D :D

Ahmet abi bahsedilen gömlek benimde aklıma geldi ama mücahit kardeş bu işte hayli yoruldu ama neden olmasın

Bilgileriniz içinTeşşekür ederim duran bey,kolay gelsin
saygılar

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D eyvallah

bu mont dağıtım kampında seni ve yeğenimi benim araca davet ediyorum kardeşim ;D ;D ;D

eyvallah üstad...tarihler uyarsa neden olmasın ya...bakarız..tabii benim oğlanın da sağlığının müsaade etmesi lazım..süregelen bi rahatsızlığı var..sağlıklı olduğu sürece ve şartlarda uyarsa çok memnun olurum...

Fotoğraf0190.jpg

wolkhan' Alıntı:
eyvallah üstad...tarihler uyarsa neden olmasın ya...bakarız..tabii benim oğlanın da sağlığının müsaade etmesi lazım..süregelen bi rahatsızlığı var..sağlıklı olduğu sürece ve şartlarda uyarsa çok memnun olurum...

Volkan kardeş bak şimdi olmadı ben değil benim canım LR cı desen olay biter . Çocuklar canlarımız onlar için varız , onlar için akan sular durur. Allah acil şifalar versin inşallah ..

Kardeşim açil şifa diliyorum. Benim oglanda hassas yoksa her kampa falan getiresim geliyor.

Beyler madem konusu açildi burdanda açik olarak yaziyim. zaten yagmurluk gomlek ve bol çepli bir pantolon sevdamiz var. bunu samimi oldugum kamp arkadaşlarimla paylaşmiştim. Volkan kardeşimde biliyor sakli kalsin demiştim nezaketten soylememiş sag olsun. Beyler bu işin bitimine gore diger işlere girecegim. Her halukarda yaptiracagim. ya gene böyle açikdan olacak yada tanidigim bildiklerimi aricam hoca gomlek pantolon kaç giyiyosun hesabima gonder şu kadar para yaptiriyorum sanada dicem. Son emanet yerine ulaşinca olayin rengi belli olacak. Altinda her LC olani kendim gibi gormuyorum artik. Anlaşilmiştir umarim.

aozturk' Alıntı:
Volkan kardeş bak şimdi olmadı ben değil benim canım LR cı desen olay biter . Çocuklar canlarımız onlar için varız , onlar için akan sular durur. Allah acil şifalar versin inşallah ..

eyvallah ahmet abi..sağolun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR