Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,215
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

Binali abi sticker yaptırdım ben montla alakası yok aman diyim mont mücahit beyin fikri müdehale etme niyetim yok. Benimde böyle bir olayım var sticker yaptırdım. Beğenirseniz yaptırayım demiştim. Olay budur.

Barbaros abim çok güzel gidiyor kozmetik sıkıntılar var onlarla uğraşıyorum vakit oldukça :D

Etiketler

warmaster' Alıntı:
Binali abi sticker yaptırdım ben montla alakası yok aman diyim mont mücahit beyin fikri müdehale etme niyetim yok. Benimde böyle bir olayım var sticker yaptırdım. Beğenirseniz yaptırayım demiştim. Olay budur.

Anlıyorum erkut bey,bu arada yeni aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın,darısı benim başıma ne diyelim,yaptırdığı stickerini paylaşırmısın,görmekte fayda var,neden olmasın.saygılar

Tabii ki abi 60 tane bastırın demiştim reklamcıma 17 de yakaladım 17 tane var bu syıda isteyene seve seve taktim ederim. avatarımdaki sticker.

Erkut Bey,
kalırsa bende 2 tane rica edeceğim. Selamlar.

warmaster' Alıntı:
Tabii ki abi 60 tane bastırın demiştim reklamcıma 17 de yakaladım 17 tane var bu syıda isteyene seve seve taktim ederim. avatarımdaki sticker.

fissek' Alıntı:
2 tane ben alabilirimiyim,de nasıl alıcaz, :smiley:

Merhaba Recep Abi,

malum,benim çocuklar küçük ve sticker'daki arkadaşa bayılıyorlar..

Erkut Bey'den benim içinde rica edebilirsen acayip sevinirim..elemanlar da uçarlar tabi.. ;D ;D

saygılarımla

Abilerim merak etmeyin 60 X2 şeklinde bastırmaya tekrar verdim istemeyen almaz ne diyim. en kısa şekilde de hafta sonu İstanbuldayım oardan dağılımını yaparız.

Mücahit beyin konusunu kirletmemekadına Sticker için linkteki başlıkta isim ve sayı bildirirseniz yeterlidir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67524.new#new

warmaster' Alıntı:
Abilerim merak etmeyin 60 X2 şeklinde bastırmaya tekrar verdim istemeyen almaz ne diyim. en kısa şekilde de hafta sonu İstanbuldayım oardan dağılımını yaparız.

Erkut,olmadı bana bırakırsın,ben burdan hallederim ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR