Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,215
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

warmaster' Alıntı:
Kendimce çok hoşunuza gideceğini düşündüğüm bir logo yaptırıyorum bana sayı lazım bu listeyi baz alabilir miyim? 58 görünüyor 60 tane yatırıcam fikri olan varsa bekliyorum.
görmemiz mümkün mü Erkut......

Etiketler

Heh evet kuyruk fena ama yerde kuyruklu bir sincap ancak koşarken indiririr :smiley:

o sincap, hatırladığım kadarı ile, o palamuta aşkla bağlı ama bir türlü elinde tutamıyor , kaçırıp duruyor, sonra da tekrar elde edeyim derken başına gelmedik kalmıyordu.

Mücahit'in dediği doğru ...koz vermemek lazım... ;D ;D ;D

BU LOGOLAR NASIL

TRD%20OFF%20ROAD%20w.jpg

global_expedition_vehicles_logo.jpg

sh_hd_logo_red.gif

TLCA-logo-1976.gif

toyota-logo-glowingjpg-31b1de4047e26c94_large.jpg

ben en çok 3 sıradaki logoyu beğendim( göhüse basılabilir). sadece daire kısmı kullanılabilir.ayrıca kollarada 2 sıradaki logo basılabilir belki siz nedersiniz

Beyler motta logo olmicak ki
gerek de yok bence
sade sakin klas olsun istiyorum.

valla montlar olsunda nasıl olursa olsun problem değil logo lafı geçince döktürdüm kusura bakma bu kadar uğraşman bile tadire şayan teşekkür ederiz... :smiley:

Kusurluk birşey yok. Bu hafta sonuna kadar gorsel olarak birşeyler olacak herhalde yoksa arabayla izmir ordanda antalya yapacam herhal haberlere çikariz zaten :smiley:

merhaba mücahit bey,siz gerek yok demişsiniz ama ben erkut beyin logoları üzerinde ufak bir değişiklik yaptım,beğenilir umarım.saygılar

toyota cruıser.jpg

TY lcruser.jpg

TY4.jpg

Tyt lncruser.jpg

Arkadaşlar sticker mont için değil içimdeki sevgiden kendi aracıma yaptırmayı düşündüğüm ve yaptırttığım bir sticker :smiley: aracımı kişiselleştirme çabam ayrıca hazır başkası
tarafından yapılmış bir logo değil kendi fikrimdi. Herkesin kendi tarzı var. Kendim yaptırttım photoshopta ayrıca aracıma bir isim verip onunda sticker ını yaptırttım. Umarım
beğenirsiniz. Bu işler tutku işi beni tanıyanlar aracıma nasıl baktığımı bilirler. Nasip işte Toyota sahibi olup bu güzelliği sizlerle paylaşmak varmış. :D

warmaster' Alıntı:
Arkadaşlar sticker mont için değil içimdeki sevgiden kendi aracıma yaptırmayı düşündüğüm ve yaptırttığım bir sticker :smiley: aracımı kişiselleştirme çabam ayrıca hazır başkası
tarafından yapılmış bir logo değil kendi fikrimdi. Herkesin kendi tarzı var. Kendim yaptırttım photoshopta ayrıca aracıma bir isim verip onunda sticker ını yaptırttım. Umarım
beğenirsiniz. Bu işler tutku işi beni tanıyanlar aracıma nasıl baktığımı bilirler. Nasip işte Toyota sahibi olup bu güzelliği sizlerle paylaşmak varmış. :D
Fikrinize aynen katılıyorum erkut bey.mont un bir anlamı öğesi olmalı bence,sıradan olmamalı,nasıl havacılık pilotları yıllardır hep aynı mont ile tanınıyor görsel olarak gördüğünüzde havacı pilotu diyebiliyorsunuz,anlatabilmişimdir umarım,saygılar

warmaster' Alıntı:
erkut kardeşim gönlünce olsun umarım 80 le beraberliğin iyi gidiyordur:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR