Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Can PEKPAK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,481

Can PEKPAK

Yeni Üye
Toyota sever arkadaşlar,

Düşünün arkadaşlarınızla arazide güzel bir geçirdikten sonra oto yıkamaya gidip toyota'nın çamurlarını yıkatıp evinize dönersiniz fakat Land roverınız varsa mutlaka servise uğramanız gerekir. Sebep malum araç sorun çıkarmıştır. Land rovercılardan hep duyduğumuz ön defransiyel dağıldı veya akslar kırıldı. Hortum patladı. Ve mutlaka tüm Land roverlar conta yakar. kaçınılmazdır conta Umarım anlarlar artık kendi arabalarının sağlam olmadığını Land Cruiserlarla hep karşılartırırlar kendi arazi araçlarını ama fark şu biri 1991 modeldir diğeri ise 2001 maalesef aradaki on yıllık farkı görmezden gelirler biri td5 motora sahiptir diğeri ise 3L toyota motoruna ona rağmen karşılaştırırlar aradaki on yıllık teknoloji farkına rağmen yine toyota sağlamdır. Arkadaşlar Ben Toyota firmasına dünyanın en sağlam arazi araçlarını ürettiği için teşekkür ediyorum.

Etiketler
Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

Land roverciler duymasın seni topakorlar ona göre

Eeee sonra?

Entresan bir giriş olmuş.... Kürşat bey in de dediği gibi eeeee!!!!! Sonra ?

sanki güzel bişeyler yazılacak gibi bu başlığa..bende bir işaret koyayım.. ;D.

dokuz köyden kovarlar . ... !!! ;D

Sonrası yok bence. Başlık yüzde yüz doğru.

LR sahibi arazide her yere girer, herşeyi yapar, olmayacak şeyleri dener, doğal olarak dönüşte bakım için servise uğrayabilir.
LC kullanıcısı da kenarda seyrederken sıçrayan çamurlarını temizlemek için yıkamacıya gider.

Doğru söze diyecek birşey yok.

http://www.metacafe.com/watch/yt-R4VinjFVanQ/land_rover_mud_vs_land_cruiser_commercial/

nkurtkaya' Alıntı:

LR sahibi arazide her yere girer, herşeyi yapar, olmayacak şeyleri dener, doğal olarak dönüşte bakım için servise uğrayabilir.
LC kullanıcısı da kenarda seyrederken sıçrayan çamurlarını temizlemek için yıkamacıya gider.

http://www.metacafe.com/watch/yt-R4VinjFVanQ/land_rover_mud_vs_land_cruiser_commercial/

;D ;D ;D...

nkurtkaya' Alıntı:

süpermiş ;D ;D ;D

oturup mantıklı bişiler yazıcakdım ama boyle bir girişle foruma başlayan birisiyle gerek yok :smiley: Nejat'ın cevap süper uydu

Tempus' Alıntı:
oturup mantıklı bişiler yazıcakdım ama boyle bir girişle foruma başlayan birisiyle gerek yok :smiley: Nejat'ın cevap süper uydu

Demekki aklın yolu biiir....... Bende yazdıklarımı sildim ....

Ben iki adet LR sahibi oldum. 2001 discovery daha sonra da 2004 modeli aldım. Aynı zamanda Land cruiser LJ 72 sahibiydim tabii 96 senelerinde abimin Defender 90 saymazsak. Discovery ler cok naif arabalar çok kullanılmamasına rağmen evin önünde durduk yere su almaya başladı. araç 50.000 km'de yanlış anlaşılmasın 2004 modelden bahsediyorum 2001 modeli anlatmama gerek yok zaten o kadar kötü ki kabus gibiydi her neyse 2004 geri dönelim, su aldı sonra ABS ışıkları daha sonra tüm ışıklar sonra gene ABS araba gerçekten Disco bütün Işıklar bir yanar bir söner bir o servis bir bu servis gider durursunuz :smiley: ;D sonu yokmuş gibi sanayiden hiç çıkamıyacak gibi gelir tamam şimdi bitti bu sefer eve gidiyorum dersin bir daha o meşhur ışıklar bir yanar bir söner. Benim en büyük şansım bu LR ve LC ye aynı anda sahip olmamdı her halde sonrası bu 1991 model LC 2004 model LR den kat kat sağlamdır. Yanlış anlaşılmasın ordan geçemez buradan çıkamaz demiyorum. Kesin yapar mutlaka çıkar. Arkadaşlar son olarak 90 dan bahsetmeden edemiyeceğim. Abimin arabasıydı 90 lı yıllardı. arabayla normal giderken yazlığa gidiyoduk beraber Abimin şöyle dediğini hatırlarım hep Can Conta yaktık. Ordan biliyorum Conta kesin yakmayını yok ;D ;D

" Toyotasever'iz " ama land rover düşmanı değiliz. Dünyada ikon haline gelmiş Land Rover Defender, Discovery; Jeep Cherokee,Wrangler veya Mercedes G Serisi gibi araçlara da saygımız sonsuz. Genel olarak japon araçlarının sorunsuzluğu , İngiliz araçlarının biraz daha problemli olduğu biliniyor. Ama Land Rover' a da saygısızlık etmek off roadcu kimliğimize yakışmaz. büyük konuşmamak lazım, bir gün battığınız yerden çıkmak için en ummadık markanın yardımına ihtiyaç duyabiliriz.

ergunucyasar' Alıntı:
" Toyotasever'iz " ama land rover düşmanı değiliz. Dünyada ikon haline gelmiş Land Rover Defender, Discovery; Jeep Cherokee,Wrangler veya Mercedes G Serisi gibi araçlara da saygımız sonsuz. Genel olarak japon araçlarının sorunsuzluğu , İngiliz araçlarının biraz daha problemli olduğu biliniyor. Ama Land Rover' a da saygısızlık etmek off roadcu kimliğimize yakışmaz. büyük konuşmamak lazım, bir gün battığınız yerden çıkmak için en ummadık markanın yardımına ihtiyaç duyabiliriz.

Güzeldi.

Tempus' Alıntı:

aynen katılıyorum ...

ergunucyasar' Alıntı:

dediğiniz gibi ne zaman ne olacağı belli olmaz ;D

büyüklerimizin dediği gibi önemli olan araç değil önemli olan içindeki ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri