Ynt: Lada'yı Yükselttik Ama İyi mi Ettik? Kötü Mü Ettik?
way way way hazırlıklar tam gaz sürüyor ;D
way way way hazırlıklar tam gaz sürüyor ;D
haklısınız defransiyel motora baglı diye ön düzenci ustamız defransileyi aşagıya alamadı eger başka bir yolu varsa açıklarsanız sevinirim.kenancaglayan26' Alıntı:Mustafa bey bu yükseltme işinin en önemli kısmı akis acılarının degişmemesi orjinal kalması icin mutlaka ön defransiyeli 2cm veya 2.5cm baglantı yerlerinin altını besleyerek aşşagı indirin yoksa akis dayandıramassınız enufak zorlamada akisi kırar Dursun ustam bu konuda bilgi vermiştir gerci ama ben yinede hatırlatayım dedim çünki anlatımınızda buna hic deginmemişsiniz yüksek ladaya binmek bence herzaman avantajSAYGILAR...
Bu forumu yükseltmeyi yapmadan açacaktın Mustafa... bak görüyorsun tecrübe paylaşan arkadaşların söylediklerini ... :takomistik' Alıntı:haklısınız defransiyel motora baglı diye ön düzenci ustamız defransileyi aşagıya alamadı eger başka bir yolu varsa açıklarsanız sevinirim.
ben bu konuyu açmadan önce buraya yazan arkadaşların çoguyla muhabbet ettim bilirler ben öyle yükseltmeye karar verdim. ama mutlaka eksik yaptıgımız taraflarda vardır bunlarıda düzeltiriz umarım ertuğrul abi düzeltemezsem alırım anahtarını ona göre ;D ;DOff_Road' Alıntı:Bu forumu yükseltmeyi yapmadan açacaktın Mustafa... bak görüyorsun tecrübe paylaşan arkadaşların söylediklerini ... :
wastiee' Alıntı:ben ön diferansiyeli aşağıya indirmeyi sadece bir taraftan 2 bir taraftan 3 tane kalın pul koyarak yaptım bağlantısının arasına.
kenan abi, 2 - 2.5 cm aşağı indirince diferansiyeli önden gelecek taşlara karşı savunmasız bir hale gelmiyor mu? koruma olarak bir şey yaptın mı?
takomistik' Alıntı:ön defransiyelden tak tak tak diye hafif bir zorlamada takırtılar geliyor sanki dişliler sıyırmış gibi buna bir türlü aklım ermedi ustalar defransiyel takımını degişelim diyor. buda hiçde ucuz mal degil istedikleri fiyat kafamı karıştırıyor bana akıl verirseniz sevinirim ..saygılarımla
sürme yok gacırtı ama öyle bir vurma sesi varki sanırsın şimdi dagıldı. fakat bişide olmuyor bugün usta defransiyele giren aks kafasını söktü bişi yok defransiyele baktı bişi yok. polya bilyelerini degişti yine gitmedi masraf anayı danayı aştı abi yaaa.YEVGENI' Alıntı:Takırtıların sebebi aks açılarının bozulması.
Muhtemel eski haline alışmış olan aks kafası. Açı değişince zorlanıyor.
Öte yandan ön helezon içindeki armut muhtemelen yaya sürtünüyor, bu da hareket halinde gacır gucur ses yapar (eğer sürtüyorsa)..