Lada Niva Test - Keşif Gezisi (10 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yücel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,002

Etiketler

Ynt: Lada Niva Test Gezisi 10/10/07

bakalım fatih oturup konuşalım belki bişeyler ayarlarız beraber gideriz oyunlara ctesi olursa

söz vermem için erken laf ağızdan çıkmasın şimdilik ama bir çare düşüneceğim

Yanlış hatırlamıyosam 23'üne kadar liste verilecek. Düşünmek için çok ta vakit yok, ona göre.

yücel inşallah yakın zamanda kısmet olursa bende aranıza katılıp sizlerle tanışmak istiyorum.
sizlere hayırlı ve eğlenceli gezmeler dilerim.

ladanın bakımlarını yaptırdıktan sonra bize fazlalık olarak görünen çamurlukların ön taraflarını v şeklinde kestik ve tamponun alt tarafına kadar uzanan ön korumayıda tampon hizasından traşladık
(tabi bunları ertaş kardeşimin el emeğiyle yaptık kendisine tekrar teşekkürler )
DSC01786.jpg

birde ok 144 leri taktıktan sonra ilk defa kullandığım araçla ilk kazamıda yaptım
yağışlı yolda ok144 lerin kötü yol tuttuğunu duymuştum ama bu kadar kötü olduklarını tahmin etmemiştim
neyseki başka araca vurmadan ve bize birşey olmadan hafif şekilde atlattık kazayı
refüjdeki hasar araçtaki hasardan çok fazlaydı

DSC01782.jpg

yok farukçum performansından şikayetçi değilim sadece yağmurlu havada asfalt yolda giderken çok dikkatli olmak gerekiyormuş bunuda tecrübeyle öğrendim
arazi performansı gerçekten iyiydi diğer lastiklerle çıkamayacağım zeminden patinaj yapmadan geçecek kadar iyi ben lastiği kötülemek için yazmadım
bir lastikten her zeminde aynı performansı göstermesi beklenemez amacımız arazide kullanmak olduğundan lastik performansıda arazi şartlarına göre gerçekten çok iyiydi

Sen beni yanlış anlamışsın.Ben lastiği kötülediğini falan kastedmedim.Sadece performansının iiliğini paylaşmak istedim.Aslında kendime biraz kızmadımda deyil.Lastiğin asfalt durumunu sana söylemeliydim ama bunu açıkcası unuttum.
Yinede geçmiş olsun inşallah beraber(Ailece ) daha çok tecrübeler edinerek fikir sahibi olucaz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR