Lada Niva Test - Keşif Gezisi (10 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yücel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,122

Etiketler
Ynt: Lada Niva Test Gezisi 10/10/07

Hocam insanlara alışmaya çalışıyorum...Ben 2 senelik uykuma dalmadan önce nehirde sadece somonlar vardı, şimdi 2 sene içinde çok değişik tür ve cinsler çıkmış :D Ayrıca yeni aldığım araca vede yeni yapılan yol ve kavşaklara alışmaya çalışıyorum...Bütün yollar değişmiş, çoğunu tek yön yapmışlar...

AYDURAN' Alıntı:
Hocam insanlara alışmaya çalışıyorum...Ben 2 senelik uykuma dalmadan önce nehirde sadece somonlar vardı, şimdi 2 sene içinde çok değişik tür ve cinsler çıkmış :D Ayrıca yeni aldığım araca vede yeni yapılan yol ve kavşaklara alışmaya çalışıyorum...Bütün yollar değişmiş, çoğunu tek yön yapmışlar...

Murat nasılsın , çok YEMLİHA gördüm seni. :smiley:

teşekkür ederim bayram

dün akşamüstü çıkıp biraz gezelim dedik ama fatih telefon edip akünün boşaldığını arabanın çalışmadığını söyleyince canım sıkıldı
fatih aracı vurdurup çalıştırdı gelip beni aldı beraber topkapı sanayiye gittik elektrikçilerin nazlarından dolayı (saat 5 olmuştu millet evine gidecek haftasonu) 3. gittiğimiz elektrikçi arzıayı tespit etti yeni aldığımız şarj dinamosu eskisinden farklı olduğundan dolayı bağlantıları değişikmiş o yüzdende çalışmıyormuş elektrik sistemi yeni tipe göre değişti ama bu arada bir şarj dinamosundan olduk o saatte parçacı olmadığından (saat 7 olmuştu ) aracı sanayide bırakıp evlerimize döndük
umarım bundan sonra başka sorun çıkmazda rahat rahat sınırlarını zorlarız aracın
hepimize kasasız sürüşler diliyorum

bende baktım bu gün sizlerde gezi durumu yok arkadaşı alıp ver elini ormanlı köyü deniz kenarı kumda kaydırmaca tepelerden hoplama zıplama derken karaburuna ordanda eve 200 km yol yaptık güzelde oldu

sizin kadar iyi şekillere giremiyorum altımda cip olsa bende daha iyilerini yapacagıma eminim fakat şimdilik motosikletimle sizlerin arasında olmakta deyişik bir rengi hayatıma kattıgını söylebilirim

mogzilla' Alıntı:

Teşekkür ederim Nadir abi çok iyiyim...Yakında baskın yapmaya niyetlendiğim dostlardan biride sensin abi...Abi senin işlerin müsait olduğu bir gün Sedat, Murat Can, Yücel ve diğer dostlarla senin çiftlikte şu meşhur çayını içsek diyorum...

mogzilla' Alıntı:
çok YEMLİHA gördüm seni. :smiley:

Nadir abi Ashab-ı Kefh kadar olmasada bende 2 yıldır mağarada sayılırım biliyorsunuz... :D

nihayet şarj problemi halledildi umarım bu hafta yeni bir test yapabiliriz aksilik çıkmadan :smiley:
murat senin mağrayıda ziyaret edelim koordinatları ver :smiley:

uzun zaman oldu biryerlere girmiyoruz akşam fatih abi iki tur atalım dedi (sanki sahil yolunda tur atıyoruz )

bende serkanı aradım gelirmisin bir deneme yapalım hazır arabanın herşeyi hazırken dedim
serkanında işi varmış bildik biryerlere girin kalırsanız gelip bulması kolay olsun dedi
bunun üzerine bildik bir yer neresi olur dedik
tabiki camel parkuru ve daldık tek araçla parkura
tek araç vinçsiz camel etabına girilirmi ?
giriliyor işte iki deli bir araya gelmişiz
nasılsa serkandanda yardım sözünü aldık durulurmu daha :smiley:

DSC01826.jpg

DSC01827.jpg

daha parkurun girişinde çamurlu bol sulu kanalla karşılaştık
geçen seferki gezimize göre zemin baya kayganlaşmıştı

DSC01833.jpg

niva yı tanıdıkça limitlerimizi zorluyoruz bizi o kadar şaşırttıki
altının oturduğu yerlerde tamam artık burda kaldık diye düşünürken yerleri kazıyarak yola devam etmesi gerçekten beklentilerimizin üstünde bir performanstı

faruk kulaklarını çok çınlattık iyiki ok 144 ler takılıydı muhteşem bir performans sergiledi lastikler

gecenin bir yarısı hayır duamızı aldın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR