Lada Niva Test - Keşif Gezisi (10 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yücel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,002
Ynt: Lada Niva Test Gezisi 10/10/07

benım tel onda var zaten görusuyoruz kendısı ıle ancak su sıralar görusemedık enson yurtdışına cıkmıstı
siz selam soylerken ona paşa dersenız o anlar teşekkur ederım.beraber nargıle ıcerız de :smiley:

Etiketler

arkadaşlar sizi tebrik ederim vinçsiz o çamura girmek cesaret ister helal olsun ladayıda en az cj gibi bir inatçı bir off road aracı kabul etmek lazım

aracın motor şanzuman radyatör diferalsiyeller hariç bütün parçaları yenileriyle değişti
yarın egzost ve elektrik işleri yapılacak ok144 siparişi verildi cumaya kadar takılacak sanırım artık sorun çıkarmaz artık kaloriferde sıcak üflüyor :smiley:

ok144 lerde dün akşam takıldı
faruk kardeşim sağolsun lastik jant sorunumu çözdü tekrar teşekkür ediyorum kendisine
bugünde kapı ayarları yapılıyor sanırım akşama araç hazır olacak pistlere çıkacağız

aleyküm selam hasan heralde ertaş la haftasonu görüşürüz arazide

Yücel hayırlısı olsun.Off-road oyunlarına geliyorsunuz değilmi

yücel' Alıntı:
anlaşıldı fatih sen bu akşam sanayiden çıkınca bi haltlar yedin bensiz :smiley:

ne yalan söyliyimarabanın yeni halini görünce dayanamadım daldım bir araziye.tek kelimeyle muhteşem emeklerimizin karşılığını alacağız heralde.

umarım sorun çıkarmamıştır gerçi hurda haliyle istanbula gelen araç bu haliyle sanırım fark yaratmıştır ama henüz hissedemedim kendisini umarım pazar günü hissederim

bu ok 144 denen lastikler nasıl bişeymiş böyle .farukcum sana tekrar teşekürler. bişey merak ediyorum bu nivalar ağacada çıkıyomu acaba :smiley:

manda yuva yapmış söğüt dalına diye bir türkü var sen başka ağacı dene akdeniz bitki örtüsünü kullan mesela
maki daha iyidir uçma fazla :smiley:

sen pazar günü bir dreksiyona geçte gör bak seni ağaç bile kesmez.araç tepeleri okadar rahat tırmanıyorki anlatamam görmen lazım

valla kartepede o kadar çile çektikten sonra gerçekten anlatmakla olmaz görmem lazım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR