Lada Niva Test - Keşif Gezisi (10 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yücel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,007
Ynt: Lada Niva Test Gezisi 10/10/07

DSC01747.jpg

Etiketler

demek ertaş demirezenler sıkı bir offroadcu olmuş eskisi gibi amerikan toplama sevdası devam ediyormu tekrar irtibat kurmamız lazım erginmataraci@hotmail.com (kayışdağı gümrükten) derseniz

yücel-fatih lada iyi gözüküyo maşşallah(atadan dededen offroadcu nede olsa) şimdi bir ameliyattan sonra ne hale getirirsiniz kimbilir hayırlısı burda tüm gelişim sürecini yayınlayın ladanın bekliyorum.

6-7 yıl önce lada ile artvine gitmiştim 24 saat nonstop tek şöför artvinde indiğimde ayakta duramıyodum.gerçi sadece lada ile ilgili değildi tabi 24 saat arabamı kullanılır ama kullanmak zorundaydım atlas dergisinin tırını yakalmak zorundaydık artvinde anadoluyu geziyodu bizde tanıtımını çekiyoduk 3 şöför gidicez diye yola çıktık birini köpek ısırmış istanbulda kaldı atlasın fotoğrafçısı biride ben hastalandım dedi yattı arkaya sonra ver elini artvin gerçi bayan olmasa ve tabi yönetmen olmasa özellikle rizeden sonra tekmeleye tekmeleye kullandırırdım ama.ladayla ilk münasebetimiz o oldu çoruh nehrinin kanyonlarında epeybi yol teptik sonrada horasan üzerinden erzuruma geçtik o yollarda çok mutluydu lada.

O lastiklerle o çamuru geçti demekki niva.
NİVA SEN ÇOK BÜYÜKSÜN................... ;D ;D ;D ;D ;D

bazı yerlerde kenardan geçti :smiley: yoksa 33'' lastikle cj nin kaldığı yerden o lastiklerle nivada geçmez ama geçmez dediğim yerlerden ve düştüğü kanallardan çıkarak geçti bizi mahçup etmedi
sadece etabın çıkışında yanlış yerden çıkmışız tampona kadar çukura girip tampon toprağa yaslanınca cj beni çekti birtek ordan çıkamadım

ironman' Alıntı:
O lastiklerle o çamuru geçti demekki niva.
NİVA SEN ÇOK BÜYÜKSÜN................... ;D ;D ;D ;D ;D

Evet...
Büyüktür...
Ama görmek isteyene... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,712
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR