Lada Niva Test - Keşif Gezisi (10 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yücel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,002

Etiketler

Ynt: Lada Niva Test Gezisi 10/10/07

yahu yücel bir arkadaşımla bizde pajero düşünüyoruz bizde ladamı düşünsek acaba rakam çok iyi gerçi biz 93 pajero düşündüğümüz için rakam yükseliyo siz bitirinde bakalım netice nasıl olacak.lastik ne takacaksınız karar verdinizmi.

yücel bu nasıl gözüküyo
http://www.sahibinden.com/gezi_ve_off-_road_icin_hazirlanmis_emsalsiz_nivaWQQaXQQ4105956WQQpXQQdisplayitem?

güzel görünüyor bunların çoğuna bakmıştım zaten ama bütçeye göre hareket ettik gerçi aştıkça aşıyor ama olsun önemli değil sonuçta zevkle kullanacağımız bir araç olacak acımıyorum

tabi canım zaten doğrusu sizin yaptığınız tepeden tırnağa herşeyini kendin yapmakta fayda ve daha büyük keyif var.bizde pajero bulursak kısa 93 uygun rakama ki zor gözüküyo herşeyini kendimiz yapıcaz belki bütçeden dolayı ladaya bile dönebiliriz aslında gönlümde yatan aslan cj7de ürktüm biraz sorun çıkarıyo diye

ladanın avantajı parça fiyatları sanırım pajeronun yaptığı işi yapacak kafamızdakileri uygulayabilirsek ama pajeronun yeri ayrı birbirleriyle kıyaslanacak araçlar değil

yücel araba hangi sanayide sizin projeyi takip edebilsem ne güzel olur belki bizde ladaya döneriz mecburiyetten duygusal anlamda

araba topkapıda arkadaşın dükkanında ama bizimki hızlı çalışıyor öğlen parçaları verdim akşama aracı çalıştırmış :smiley:

yücel' Alıntı:
ladanın avantajı parça fiyatları sanırım pajeronun yaptığı işi yapacak kafamızdakileri uygulayabilirsek ama pajeronun yeri ayrı birbirleriyle kıyaslanacak araçlar değil

Aksaray piyasası ucuzdur...

Bir iki tanede büyük lada parçacısı vardır ÇM nin...

Bence çıkma karbüratör yerine sıfırını bile takabilirsiniz...

Sıfırını çok hesaplı bulabilirsiniz diye düşünüyorum...

Lastik konusunda da OK144 dışında hiçbir alternatif düşünmeyin...

Nivanın o konuda sıkıntısı var, lastikte seçeneğiniz ne yazık ki çok çok az...

Ama ok144 çamur ve karda cidden harika...

Yağmurda ise dikkatli olun...

Birde tüm yazılarınızı okuyamadım, o yüzden yazayım dedim, karter koruma olayını ciddiye alıp güzel kapatırsanız bölgeyi, çok rahat edersiniz...Çünkü eski modellerde biraz yetersiz diye hatırlıyorum...

Konuyla ilgili bir linki aşağıya yazıyorum, nivatr forumunda tartışılmıştı...

http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=50.0

Nivanız tekrar hayırlı olsun diyorum...

Görüşmek üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR