yasakşehir07
Kamp III
Ynt: Lada Niva Supercharger Kit +30 Hp
takılmaz kanunen uygun değil çünkü
takılmaz kanunen uygun değil çünkü
gockhanpasa' Alıntı:abi ben sana kanun değil performansını soruyorum vites uyumu onu soruyorum kanunu söylüyosun ayrıca, araca uygulamayı yapıp tadilat bildirir ruhsata işletirsen olmaz diye birşey yok sanırım konu hakkında bilgin yok
yapılamaz denmedi, yasal olarak şu andaki kanunlarla yapılamaz dendi.Birkaç sene önce şu tüv denen meret çıktıktan sonra kanunlar uygulamalar değişti.Hatta uygulamalar illere göre değişiklik bile gösterebiliyor.gockhanpasa' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-kamu-personelinden-dizel-1.6-lada-niva-4x4-124563007/detay TR'da da varmış dizel motorlu LADA NİVA, Hem soru sorup hemde kızmak nasıl demişssin ya abim ben bilmeden ezbere konuşan insanlara kızıyorum. Bak adam ne güzel yapmış. satıyo bile.
Bu aracı iyi biliyorum. Turbo olmasına rağmen Ara hızlanmaları benim nivaya göre çok kötü. Ama yakıtı benim lpg'li nivadan az.gockhanpasa' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-kamu-personelinden-dizel-1.6-lada-niva-4x4-124563007/detay TR'da da varmış dizel motorlu LADA NİVA, Hem soru sorup hemde kızmak nasıl demişssin ya abim ben bilmeden ezbere konuşan insanlara kızıyorum. Bak adam ne güzel yapmış. satıyo bile.
eğer aracınızın motor hacminden daha küçük, yakıt ekonomisi sağlayan bir motorla değiştiriyorsanız kanunen bir sorun yok. motor değişikliğini tadil belgesi alıp tüv den geçirip ruhsata işletebilirsiniz. lada niva 1.6 motor hacmi 1568 cc ise koyacağınız motor dizel/benzinli en fazla 1567 cc olabilir. yok araca 2000 cc koyayım, yok araca 2500 motor atayım derseniz aracı tekrar eski haline getirmeden trafiğe çıkamazsınız. bu tarz değişiklikleri yurt dışında yapıyorlar ama onların kanunlarıyla bizimkiler aynı değil maalesef.emre_ozk' Alıntı:Bu aracı iyi biliyorum. Turbo olmasına rağmen Ara hızlanmaları benim nivaya göre çok kötü. Ama yakıtı benim lpg'li nivadan az.
Yavuz Bey nasılsınız? Bu arada keşke """""""saç kurutma makinesi"""""""""""""""" demeseydiniz. ;Dyavuz-çelikel' Alıntı:5 bg. güç saçkurutma makinesı motorundan alınsaydı......
İyidir Abdullah bey sizlerden ne haber? selamlar.veteriner' Alıntı:Yavuz Bey nasılsınız? Bu arada keşke """""""saç kurutma makinesi"""""""""""""""" demeseydiniz. ;D