Ynt: Lada Niva Hakkında Yardım Lütfen
öncelikle herkese merhabalar .
bir kaç gündür takip ediyorum siteyi ve inanın gözlerim yaşaracak seviyeye geldim
bu ne sevgi ah bu ne ızdırap cinsinden
neyse sadete gelmek istiyorum
bu niva bende çocukluk hayali ,ilerde bir gün mutlaka yapacaklarım arasında idi ve artık zamanı geldi kısa vade de bir niva almayı planlıyorum.
site içinde niva için yazılanları okudum işin açıkcası tereddüt etmeye başladım çabuk arıza vermesi şehir içi kullanımda zorluk vs ...öncelikle belirtmeliyim ki off road cı değilim olmayı da planlamıyorum..senede 1 ay tatilim var ve hafta sonları ve bilimum doğan fırsatlarda ilk işim köyüme gitmek olur (Sivas-Sızır)doğayla iç içe bir kasaba , sahsen bende öyleyim neyse uzattım kısacası ben sadece bu tatillerde araziye cıkartacagım aracı geri kalan kısımlarda şehir içinde kullanacagım tacrübeli Niva'cılar bu şartlar altında aracı bana iyi anlamda önerirmisiniz bu birinci sorum .
diğer sorum ise Niva'nın 80 modeli ile 2009 modeli arasında ben bir fark göremiyorum bunuda kısaca acıklayabılırsenız memnun olurum
bir de Niva lar hangi tarihten sonra Sovyet teknolojisinden uzaklastı şimdi Çelik motor adı altında üretim yapılıyor. sovyet teknolojisini tercih etmek isitoyurm o yuzden sorum ..
son olarak bir Nİva alırken öncelikli olarak nelere dikkat etmeliyim temel anlamda bahsederseniz sevinirm
sabırla okuyum cevap verdiğiniz için şimdiden tesekkur ederim