Lada Niva almak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buzgibi01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,581

buzgibi01

Ana Kamp
Yer
Adana
Arkadaslar tekrar merhaba daha once ford rangerim vardi.Acil cikan bir borc yuzunden satmistim simdi ford ranger akacak gucum yok maalesef tekrar araniza katilmak icin bir lada almayi planliyorum
2 kisilik bir ailyiz birde kopegim var.konfor cok arayan bir insan degilimdir.
Tek eksigi nivanin benim gozumde yanilmiyorsam klima heralde oda bir sekilde hallediliyorheralde
simdi arkadaslar daha once surmuslugum var bir akrabama denizliden almistik onu ben getirmistim bence rahat en azindan bana gore benim kullanacagim alanlar hafta ici full sehir icinde hafta sonuda yaylafa filan ararabayi kesinlikle yipratan biri degilimdir hiz yapmam kesinlikle ama uzun yol filan cok severim sizce uygunmudur.
Butcem 7 civari model sorun degil sadece beni yolda birakmasin yeter.

Yazim da hatalarim olduysa ozur dilerim.telefondan yazmaya calistim ikgilenen ve cevap veren arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim

Etiketler
Ynt: Lada Niva almak

95-98 yillari arasinda 93 model olaninin sahibiydim.Yerel yarislar dahil yapmadigim eziyet kalmadi.Hic cekilmedim,yolda kalmadim.Simdi bile acimadan kullanilacak bir arac derim.Sehir icinde power direksiyon ve klima olmayisi sizce dert degilse, curumemis ve mekanigi berbat olmayan bir tane bulursaniz neden olmasin.Extreme lastik takip asiri zorlamazsaniz kolay kolay kiramazsiniz.Hafif oldugu icin pek batmaz ve aktarma sistemi de cok maharetlidir.Bahsettiginiz paralara alinabilecek is gorur bir aractir.LPG takarsaniz bagajdan cok yer gider.(Bir yerlerde bagaji kesip deponun yarisini alta aldiklarini okumustum yer kazanmak icin)Ranger'dan sonra biraz kucuk gelebilir. Sahsi fikirlerimdir.Hayirlisi olsun.

Hocam gercekten rahatlattiniz icimi cevabiniz icin cok tesekkur ederim.dedigim modellerde bakacagim baska tavsiyeleriniz olursa zevkle dinlerim tesekkur ederim

Rica ederim ne demek maksat tecrubeleri paylasmak.
Bu arada Adana'da Niva aratinca malum sitede bazi araclar var.
6-9 arasinda fiyatlari.Yalniz 1.6 mi yoksa 1.7 mi tercih edilmeli onu bilmiyorum.
Arazide ne kadar buyuk motor o kadar iyi ama bunun birde ekonomisi var.
Sadece yakit degil,vergi,parca bulunurlugu,fiyatlari vs...
O konuyu arastirip kararini vermeniz lazim.Alti TL ye 1.7 var cok km yapmis.
Az curukler var sanki resimde,ote yandan 7.750 ye toplanmis 92 model var.
Bir de 90 model ama az km de 9.250 ye var.Bir de yakin sehirlere de bakin Mersin vs.
Ayrica bu siteden uye hemsehrileriniz var.Biraz onlari da arastirirsaniz faydasi olur.
Mesafe sorun degilse Niva'ci Dursun usta var yine bu siteden diye biliyorum.
Son olarak butcenizle ilgili diger araclar eger kafanizi karistirmazsa biraz daha bakinabilirsiniz.
Gerci camur,dag ve kar zamani geldi.Arazi bizi cagiriyor ama aceleyle yanlis secim yapmayin.
Hayirlisi olsun.

Tekrar merhaba hocam evet bende dediginiz arac lara baktim 96 MODEL olan bayagi yipranmis duruyor ozellikle arka bagaj kapagi digerleride biraz butcemi asiyor maalesef su anda corsa bi aracim var artik bu arac beni cok yipratti dilinden ne oldugundan bi turlu anlayamiyorum biktirdi beni artik kendi istedigim bir arac olsun istiyorum artik dediginiz gibi hayirkisi oksun

Arkadaslar tekrar merhaba sonun yani bugun kismetse lada nivama kavusuyorum
Araca iyice baktirdim curuk filan yok motor 68 binde orjinal yani ustamin dedigine gore en azindan simdilik bir masrafi olmayan bir arac 94 model 7.790 tl ya geldi yakinda otograflarini ekleyecegim saygilarimla

selamlar 2 farklı niva sahibi oldum birisi ilk 4x4 aracım 1986 modeldi 2 sene kullandım bütün acemiliğimizi aldık avada gittik yarışada girdik hiç yolda kalmadık parçası ucuz hiç acımadık...

diğer nivam 1995 model 1.7 idi bu eski 86 modele göre çok daha güzel ve temizdi biton masraf ettim yükseltme kiti ön arka lsd defransiyel kilidi sıfır şanzıman vs sonra internetten bir cheroke bulduk aracımı 13000 tl ye sattım onu almak için tesadüf aynı gün oda satıldı derken öle böle gittim l200 aldım ama niva benim için apayrı bir yerde....

aracınızı alıp almadığınızı yazmamışsınız fakat eğer imkanınız var ise 1995 model ejeksiyonsuz 1.7 almanızı tavsiye ederim.... saygılar...

murat067' Alıntı:
selamlar 2 farklı niva sahibi oldum birisi ilk 4x4 aracım 1986 modeldi 2 sene kullandım bütün acemiliğimizi aldık avada gittik yarışada girdik hiç yolda kalmadık parçası ucuz hiç acımadık...

diğer nivam 1995 model 1.7 idi bu eski 86 modele göre çok daha güzel ve temizdi biton masraf ettim yükseltme kiti ön arka lsd defransiyel kilidi sıfır şanzıman vs sonra internetten bir cheroke bulduk aracımı 13000 tl ye sattım onu almak için tesadüf aynı gün oda satıldı derken öle böle gittim l200 aldım ama niva benim için apayrı bir yerde....

aracınızı alıp almadığınızı yazmamışsınız fakat eğer imkanınız var ise 1995 model ejeksiyonsuz 1.7 almanızı tavsiye ederim.... saygılar...

Burda bahsi geçen Murat abimin 1995 1.7 nivası 1 yıldır bende ve şu an satma ihtimalim var ilgilenirseniz görüşebiliriz.

Murat abi senin de haberin olsun henüz hiçbir yere ilan vermedim çünkü satmaya kesin karar vermedim ama düşünen olursa görüşebilirim.

zeji777' Alıntı:
Burda bahsi geçen Murat abimin 1995 1.7 nivası 1 yıldır bende ve şu an satma ihtimalim var ilgilenirseniz görüşebiliriz.

Murat abi senin de haberin olsun henüz hiçbir yere ilan vermedim çünkü satmaya kesin karar vermedim ama düşünen olursa görüşebilirim.

;) ;) ;) ;) ;)

niva benim kaçamak aşkım.... ;D ;D ;D ;D ;D

Arkadaslar yazilariniz ve yorumlariniz icin coi tesekkur ederim.araci bugun aldim ufak tefek masraflari var simdilik yakinda fotolarini cekip ekleyecegim tekrar tesekkur ederim

Tekrar tesekkur ederim arkadaslar gercekten surumu cok rahat bugun hertatafini soktum ufak tefek paslarini buldum temizledim cok zevkli kendi kendine ugrasmak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri