LADA BA3-2131 istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmet murat diler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,226
Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum

bu araçlar gözüme çok hoş gözüküyor.

antel1bigdw8.jpg

lada-niva-4po4-2.jpg

a2131.jpg

Etiketler

dursun ustam'la çok görüşmek istiyordum. istanbulda olmama ramen bir türlü kendini görmeye gidemedim çünkü kendimi tamir ettirmeye geldim. dursun usta'm birgün senin çayını içmeye geleceğim.saygılarımla

merhaba abiler bende uzun sitede gezme imkanını yeni buldum bu aracın 5 kapılısı istanbul arnavutköy germe tarafında birinde gördüm yani türkiyedede var modifiye konusunu gelince ben ufaktan bişiler yapmıştım ama üniversteyi kazandım ve okumaya eskişehire geldim buyüzdena aracımı sattım eğerki işten anlıyorsanız arazi arçlarıyla uğraşmak çok zevklidir bence buyrun satmış olduğum aracı görün beğenmezsenizde yazın :D

179875_187231724632938_100000383349165_498569_7390936_n.jpg

merhaba: istanbulda 5 kapılı olduğunu öğrenmek'te güzel.sizin aracınız'da göze güzel görünüyor.gerçekten bu araçlar fiyayatına göre çok güzel, kesinlikle zevk almak lazım.kendinize iyi bakın.kendisinin 5 kapılısı olduğunu söyleyen birisinin sesini duymak dileğimle.

MERHABA:yazı yazmasamda uzun kasa niva ile ilgili diğer arkadaşların yazdıklarını takip ediyorum. bir niva almaya niyetleniyorum fakat araya birşeyler giriyor. yine düşüncemizi başka bahara bıraktık.bir gün niva almak dileğimle: tüm nivacılara saygılarımla. AHMET MURAT DİLER

5 kapı 1 tane karadeniz taraflarında 1 tanede izmir de mevcut.. ikiside satışta.. çok düşük fiyata alabileceginizi sanıyorum.. kaç aydır satıştalar.....

TEŞEKKÜR EDERİM. İZMİR'DEKİ ÇAKMA ORJİNAL DEĞİL SADECE ARKASI UZATILMIŞ. O ARACIN DENGESİ OLMAZ. KARADENİZDEKİNİ GÖRMEK LAZIM.SAYGILARIMLA.

kırmızı 90 model sahibindende görmüştüm 2 gün içinde kaçırdım sömestr tatilinden önceydi rizede kemal gülas isimli birindeydi cemal değil kemal yalnız 4 kapılı ford connect lerdeki gibi şöför kapısının orda 2. kapı yok sadece sağda iki kapılıydı 6000 tl yazmış irtibata geçmek nasip olmadı hemen satıldı alanada hayırlı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR