Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dursun ustam'la çok görüşmek istiyordum. istanbulda olmama ramen bir türlü kendini görmeye gidemedim çünkü kendimi tamir ettirmeye geldim. dursun usta'm birgün senin çayını içmeye geleceğim.saygılarımla
merhaba abiler bende uzun sitede gezme imkanını yeni buldum bu aracın 5 kapılısı istanbul arnavutköy germe tarafında birinde gördüm yani türkiyedede var modifiye konusunu gelince ben ufaktan bişiler yapmıştım ama üniversteyi kazandım ve okumaya eskişehire geldim buyüzdena aracımı sattım eğerki işten anlıyorsanız arazi arçlarıyla uğraşmak çok zevklidir bence buyrun satmış olduğum aracı görün beğenmezsenizde yazın
merhaba: istanbulda 5 kapılı olduğunu öğrenmek'te güzel.sizin aracınız'da göze güzel görünüyor.gerçekten bu araçlar fiyayatına göre çok güzel, kesinlikle zevk almak lazım.kendinize iyi bakın.kendisinin 5 kapılısı olduğunu söyleyen birisinin sesini duymak dileğimle.
MERHABA:yazı yazmasamda uzun kasa niva ile ilgili diğer arkadaşların yazdıklarını takip ediyorum. bir niva almaya niyetleniyorum fakat araya birşeyler giriyor. yine düşüncemizi başka bahara bıraktık.bir gün niva almak dileğimle: tüm nivacılara saygılarımla. AHMET MURAT DİLER
5 kapı 1 tane karadeniz taraflarında 1 tanede izmir de mevcut.. ikiside satışta.. çok düşük fiyata alabileceginizi sanıyorum.. kaç aydır satıştalar.....
kırmızı 90 model sahibindende görmüştüm 2 gün içinde kaçırdım sömestr tatilinden önceydi rizede kemal gülas isimli birindeydi cemal değil kemal yalnız 4 kapılı ford connect lerdeki gibi şöför kapısının orda 2. kapı yok sadece sağda iki kapılıydı 6000 tl yazmış irtibata geçmek nasip olmadı hemen satıldı alanada hayırlı olsun