L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Emwayyes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,869

Etiketler

Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya

Delica L400 isteyen kaçırmasın.
Bildiğim araç. Tanıdığım araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-4x4-mitsubishi-delica-speca-gear-117899778/detay/

mergen' Alıntı:
İlhan Bey günaydın,

Bu araçta sizinki gibi sağdan direksiyon iken sola döndürülmüş herhalde değil mi?

Selamlar

Günaydın

Evet dediğinizi gibi sağdan sola dönmüş.

ilanı verilen araç bence kaçırılmayacak bir araç imkanı olan kesinlikle almalı bu aracı bu benim fikrim yeni araç aldım almasaydım şuan bende olabilirdi bu araç of off

Araca diyecek yok ama türkiye de iki tane demiş yedek parçası bulunuyor mu? pahalı mı araca lpg adaptasyonu mümkün mü fiyat konusu yoruma açık sahibi biraz yüksek tutmuş

dopamin' Alıntı:
Araca diyecek yok ama türkiye de iki tane demiş yedek parçası bulunuyor mu? pahalı mı araca lpg adaptasyonu mümkün mü fiyat konusu yoruma açık sahibi biraz yüksek tutmuş

Aracın Biri bu ilandaki diğeri Bende
Parça sorunu ben hiç yaşamıyorum. Ucuz olsun diye direk yurt dışından alıyorum. Ama içerde parça sorunu yaşanabilir.
Motor ve şanjıman pajero modelleri ile aynı. difler aynı.

Ynt: L300 4x4 Çok Tatlı Ya

madem araçta sıkıntı yok bu aralar 1-2 hafta içinde gezimiz olabilir hazırlığını yapıver bi zahmet

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
madem araçta sıkıntı yok bu aralar 1-2 hafta içinde gezimiz olabilir hazırlığını yapıver bi zahmet

Ömer abi sen haber ver zamanını, uygun olursam gelmek isterim.
[/td][/tr][/table]

whiteagle' Alıntı:
Ömer abi sen haber ver zamanını, uygun olursam gelmek isterim.

biliyorsun yarış mevsimi başaldı yarışa katılmıyorsam seyretmek bir süre sonra sıkıyor bu hafta sonuda yarış var ama benim gibi seyretmeye gitmek istemeyenler olursa bir gezi düzenleriz

Merhaba arkadaşlar,
2-3 aydır bende bu araçlara takmış durumdayım. Bunlardan yurt dışından alsak, vergisini gümrüğünü ödesek Türkiye plakasına çevirip kullanamaz mıyız?
İkinci seçenek olarak da, Türkiye'den aracı alsak ve yurt dışında yürürünü 4x4 olan bir modelle modifiye etsek; yani şanzımanını ve diferansiyeli orada değiştirirsek olmaz mı...
Lafın özü bu araca sahip olmanın yolu Türkiye'de sadece 2 adet olanlardan birinin satılmasını beklemek mi?