[TR]BOZO
Zirve
Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ?
Selamlar
Kesin bir bilgim yok aslında pek çok kişi kesin olarak bilmiyor bende zamanında çok araştırdım
ama benimde L200 üm var ve ruhsatımda YÜK NAKLİ HUSUSİ yazıyor ve K2 ve SRC belgesine ihtiyacım yok
ama ruhsatta YÜK NAKLİ TİCARİ yazsa idi o zaman ihtiyacım olacaktı
ticari olarak tescil edilmiş araçta hususi kullanım sorun çıkarabilir diye düşünüyorum
bu arada 3 senedir hiç trafikte hiç çevrilmedim trafikte çevirmeye girmiş arkadaşlar varsa onlar daha net bilgi verebilir
colossoss' Alıntı:arkadaşlar merhaba,
yarın ankaradan L200 kiralayıp uşağa gideceğim. kiralama şirketi aracın K2 belgesinin olduğunu söyledi ve benim SRC belgemin olmasına gerek olmadığını söyledi. sizce yolda sıkıntı yaşar mıyım?? SRC belgesine ihtiyacım varmı?? bilgi paylaşırsanız sevinirim
Selamlar
Kesin bir bilgim yok aslında pek çok kişi kesin olarak bilmiyor bende zamanında çok araştırdım
ama benimde L200 üm var ve ruhsatımda YÜK NAKLİ HUSUSİ yazıyor ve K2 ve SRC belgesine ihtiyacım yok
ama ruhsatta YÜK NAKLİ TİCARİ yazsa idi o zaman ihtiyacım olacaktı
ticari olarak tescil edilmiş araçta hususi kullanım sorun çıkarabilir diye düşünüyorum
bu arada 3 senedir hiç trafikte hiç çevrilmedim trafikte çevirmeye girmiş arkadaşlar varsa onlar daha net bilgi verebilir