L200 için karar aşamasındayım.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chooyu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,789
Ynt: L200 için karar aşamasındayım.

hagurel' Alıntı:
Arkadaş hala mı karar aşamasındasın ? al artık görelim resimlerini

Değerli arkadaşım artık karar aşamam sayenizde bitti kararı çoktan verdim.İş için bir süredir yurtdışında olmamdan dolayı foruma ancak bakabiliyorum.Oldukça güzel öneriler buldum.Kesinlikle bir 4x4 alacağım şimdi öncelikle hondayı satmam gerek.Aracı aldığımda zevkle resimleri koyarım.Hatta kasa kapamayı bile şekil olarak şimdiden seçtim :smiley:
 

Etiketler

Ynt: L200 için karar aşamasındayım.

Ömer Bahadır' Alıntı:
Sevgili doslar,
2008 den beri 4x4 kısa kasa L200 kullanıyorum. Araç şu an yaklaşık 150.000 km de. Şanzumanı 4 lü olan tipden. Bu yolun yaklaşık 15.000 km sini ful takviyeli modda yaptım. Pek iddialı konuşmak istemem ama bir L200 ü benim kadar arazide kimse zorlamamıştır. Araziden kastım en iyi yolunda traktörlerin ancak gidebildiği yada hiç yol olmayan tür araziler yani. İzmir Yükseliş servisi benim aracı iyi bilir.
Vergi kasko vb konular bir tarafa, onlar hayatın asıl realitesi ama ... Bu araç benim bu güne kadar kullandığım en gaddar araç. Şimdiye kadar en ufak bir sorun çıkarmadı. Standart bakımları dışında da pek para harcanmadı. Biraz modifikasyon bu iş için yeterli. Lastikleri büyütüp (bendekiler Yokohama AT-S 265/70 R17), alt koruma sacını çelik alüminyum olan ile değiştirip, arka kasayıda kapatırsanız tadından yenmiyor. Neredeyse her pazar alıp çocuklarımı İzmir civarında, daha önce gitmediğim bir yer bulup dalıyorum araziye.
Yakıt ise yaklaşık 10 Lt/100Km civarında (arazide). Hızlanması konusunda da bir otombilden eksiği yok fazlası var.Emniyeti de cabası. Ama 4x2 leri hiç tavsiye etmem. Alın bir emektar station Renault aynı performansı alırsınız. Son sözüm, L200 e alıştıktan sonra otomobile ( 2008 Opel Astram da var, kimse onu istemiyor) binemez oldum.
Kabini oldukça geniş ve rahat. Arka koltuk diz mesafesini ise hiç bir otomobilde bulamazsınız.
Bu araç konusunda karar aşamısında olan arkadaşlar bence hiç düşünmesinler.
Saygılar.


,



Ömer bey bilgilendirmeniz için tesekkur ederim.Bazı tereddütlerim vardı ama artık yok.Sonuçta çok farklı kategoriden farklı bir araca geçiyorum.İnş en kısa zamanda 4x4 L200 mü alarak aranıza katılacağım.
 

Ynt: L200 için karar aşamasındayım.

hagurel' Alıntı:
Kolaylıklar dilerim inşallah iyisine denk gelirsiniz

Teşekkürler sn.hagürel,
Onuda aceleye getirmeden araştırıp gerekirse buluncaya kadar bekleyerek iyi bir aracı bulurum inşallah.
 

Ynt: L200 için karar aşamasındayım.

siz zor olanı yapmışsınız ne istediğinize karar vermişsiniz.gerisi gelir artık . hayırlısı olsun. şimdiden tebrikler...
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,277
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst