L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan magnum06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,587

magnum06

Doğam
Web
www.hunkarsofrasi.com
Sevgili arkadaşlar sizden eski kasa (2003- 2006) model l 200 magnum için vinç yardımı istiyorum. Forumu inceledim yeni kasa l 200 e bir sürü uygulama yapılmış ama baktım eski kasa magnumla ilgili hiçbir şey bulamadım.Aracına taktıran arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum internette bir kaç resim buldum onları aşağıya ekliyorum,bu şekilde arb tampon taktırmadan vinç taktırmak kolay olurmu ve klima radyatörü gibi şeyler engel teşkil edermi?

05mitsubishil200warnxdc.jpg

01mitsubishil200mamut95.jpg

01mitsubishil200mamut95.jpg

Etiketler

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...

Ben eski kasa L 200'e vinç takılırken görmedim ama işin pratiği şu şekilde:

Takmayı düşündüğünüz vincin boyutlarından klima radyatörüne denk gelip gelmediğini anlayabilirsiniz. Denk geliyorsa kaydırırsınız.

Daha sonra sitede daha önce tamponun içine monte vinç örneklerinde gördüğünüz gibi şaseye eklemleyeceğiniz vincin zeminini oluşturacak saç tablayı kestirip daha sonra araca montajını yapıcak veya yaptıracaksınız.

Olay bu şekilde gelişiyor.

Dolayısıyla bu işi imkanınız varsa (atölye-alet edevat) ve eliniz yatkınsa kendiniz ya da bu işten anlayan bir usta çözer.

orsa' Alıntı:
Ben eski kasa L 200'e vinç takılırken görmedim ama işin pratiği şu şekilde:

Takmayı düşündüğünüz vincin boyutlarından klima radyatörüne denk gelip gelmediğini anlayabilirsiniz. Denk geliyorsa kaydırırsınız.

Daha sonra sitede daha önce tamponun içine monte vinç örneklerinde gördüğünüz gibi şaseye eklemleyeceğiniz vincin zeminini oluşturacak saç tablayı kestirip daha sonra araca montajını yapıcak veya yaptıracaksınız.

Olay bu şekilde gelişiyor.

Dolayısıyla bu işi imkanınız varsa (atölye-alet edevat) ve eliniz yatkınsa kendiniz ya da bu işten anlayan bir usta çözer.

İlginiz için teşekkür ederim. Eğer daha önce taktıran arkadaş varsa marka ve modelini öğrenmek istemiştim. Sizin dediğiniz gibi en akılcı çözüm altına kalın bir saç plakadan zemin yaptırmak olacak :smiley:

İlgilenirseniz bende bir adet 2001 model L200 için yapılmış çelik vinç tamponu mevcut, rengi siyah, fiyat 650 TL.

2008 model l200 için vinç tamponu almak istiyorum bilgisi olan veya elinde mevcut olan arkadaşların yardımını bekliyorum.Şimdiden tşk ler.

2008 l 200 vinç baglantı aparatının fotografını bulsam yaptırmayı hatta yapmayı düşünüyorum bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum

bende araştırma yapıyorum vınc ıcın fakat malıyetlerı cok yuksek oluyor ortalama 2 bın tl cıvarında bu malıyetı dusurebılırsem bende taktırcam vınc eger o asamaya gelırsem buradan paylaşırım

sızın sordugunuz soruya gelınce ön tampon kesılıyor tam plakalıgın oldugu yer oraya yerleştırılıyor radyatore falan bır zararı yok yalnız yapan ustanın şasenın en uygun yerıne kaynak yapması lazım onu tutacak tablayı

bcvsorhan' Alıntı:
İlgilenirseniz bende bir adet 2001 model L200 için yapılmış çelik vinç tamponu mevcut, rengi siyah, fiyat 650 TL.

resmını eklersenız cok sevırım ben ılgılınıyorum o tamponla özelden yazarsanızda olur maıl adresımı verebılırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri