S
suleymanm3
Ziyaretçi
Ynt: Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum
Merhaba konuyla pek alakalı deil ama demeden duramiycam Trabzonda yaşıyorum ortalama 1,5 yıldır defender kullancısıyım biribirine selam verme konusuna değinmek istiyorum geçenlerde dağdan aşşağıya inerken fransa plakalı bir defender gördüm görmemle bana korna çalıp selam vermesi bir oldu farklı şeritlerde olmasaidik şahsen durdurup gezebilecekleri hatta karınların açlığını tokluğunu veya yardımcı olabileceğim bir durum varsa yardım etmeyi teklif edecektim.bu camiayı samimiyeti sadece defender kullanan insanlarda görebilirsiniz defender dünyası bambaşkadır.oguzhan3434' Alıntı:Soyle anlatalim hayatimda tek kullandigim arac defender degil arazi sartlarinda elektronigi olmayan 4 cekeri kilitli orta difaransiyeli olan low vitesi olan nadir araclardan birisi su siralar prim yapmasinin nedeni de degerinin anlasilmasi diye dusunuyorum.daha once L200 tarzi pickup araclarin hepsini kullandim.jip hayatima freelander defender grand cherokee tekrar defender olarak devam ediyorum.defender bir tutku alisipta vazgecemiceginiz yada bikip ayrilicaginiz bir yasam tarzi.defender i olan arkadaslara baktiginizda yoluna devam edenlerin icinde pekde kotu insan bulamazsiniz hepsi doga dostu saygili insanlardir hic bi jipte yasamadigim arkadasligi defender da yasadim ben.yoldan gecerken birbirine selam veren 2 jip varsa defenderdir kyron a gelince bence kalitesinin ustunde fiyati olan bir arac.kesinlikle baska soz soylemiyorum tabiki zevkler ve renkler meselesi bu.kimi 60 bin tl ye kyron alir kimi defender alir 90 model kimisi gunumuz suv araclarindan alir.kimsseyi elestiremem su kotu araba bu iyi diyemem.ihtiyaclariniz dogrultusunda almissiniz gule gule kullanmanizi dilerim.ucuz etin yahnisi derken de bi tebessum ettim amacim elestirmek degil konuya tatli bi muhabbet,tartisma getirmekti.yanlis anlasildiysam ozur dilerim.iyi gunler
Sent from my iPhone using Tapatalk