Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 227,240
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

aslanahmet' Alıntı:
Yine güzel bir kamp ve yine kaçırdık :(

Katılan herkesi tebrik ediyorum.

Bizde de durum aynı. :(

Gene katılamadık, Poyrazlar kamp tarihleri bir türlü uygun zaman denk gelmiyor.

Etiketler

Bilal o kadar mutluydu ki , bir daha ne zaman olacağını sordu .Ateşle montunu delmesine üstelikte en sevdiğimiz olmasına rağmen gönlüm kızmaya elvermedi .Yaşıtı yok diye baştan hayıflandıysa da ,diyebilirim ki birkaç kere daha biraraya gelirlerse Bülent abisi ile kanka olacaklar .İlaveten Enes dersaneye giderken Bülent beyin bu konudaki düşünceleri takdire şayandı ;D ;D ;D

Mürşide abla 'nın güveci olağanüstü idi .Başka buluşmalarda nasip olursa yağlı mantı yapma planları bile yaptık.Levent beyin sevgili eşi ile de ilk kez biraraya geldik.Çok tatlı hoş sohbet bir hanım.Allah mutluluklarını arttırıp ,evlatlarının sağlıklı doğumuyla da taçlandırsın .Ayvalar börekler , ,patlıcanlı salatalar neler vardı neler ..Tam bir gurme kampıydı diyebilirim .Karavan gurubunda birde diyetisyen olsa fena olmayacak .
Mehmet abiye de bisiklet ve top için ayrıca teşekkür ederiz .Hakkını vererek doğa yürüyüşü yapan Nermin ,Mürşide ve Sibel hanımları bir kez daha tebrik ediyorum .Uzun süreli performansları bir ara levent beyi bile endişelendirdi de telefonla durum yoklaması yaptı .O kadar uzun bir performanstı yani .

:smiley:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Ahhh Ah ne denir ne yazılır,ki bilemedik ama şundan eminiz işte dostların birlikdeliği demekden başka bir şey yok paylaşımlar icin teşekkürler....

Herşey güzel hoş da, o balıklar sanırım ağlamış... :D

Cavid Sezen

tango' Alıntı:
Ben o balıkları nasıl kaçırdım ya... :mad:

yaaa biz sana al çocukları gel dedik ;)

gezmen' Alıntı:
Herşey güzel hoş da, o balıklar sanırım ağlamış... :D

Cavid Sezen

valla ağlamadılar çok da mutluydular Cavid ağbi, çayla iyi gitti ;D ;D

Güzel bir haftasonu kampı.Emek veren tüm katılımcılara teşekkür ederim.Güzelliklere gelince hangisini sayayım.Mürşide hanımın bulgur pilavınımı Mehmet beyin göğeç yemeğinimi yoksa Leventin ellerimle sardım dediği sarmalarımı tabii inan olsa ))) gece ateşte pişen patateslerimi yoksa patlayan mısırlarımı sayayım.Heleki en küçük üyemiz Bilal ın mısır ikramları. Sabah yapılan kahvaltı anlatılmaz yaşanırdı. evet herşey için tüm dostlara teşekkür ederim.Mustafa ile mehmet hocamın balık dönüşü harikaydı.Mehmet hocam bu işi yapar.Mustafa Balık hakkım saklı kaldı değilmi.))Bir iki karede benden.

DSCN2502.JPG

DSCN2500.JPG

DSCN2513.JPG

Göğeç nöbeti.Bülentte kişi başı kaç kaşık hesabını yapıyor.)

DSCN2501.JPG

Yıllardır keyifle kamp yaptığımız poyrazlar gölüne,Sevgili Mustafa sayesinde başka açılardan
Bakabilme fırsatı yakaladım.Gölün üzerinde alacakaranlıkta başlayan balık tutma serüveni harika
Tadı damağımda kaldı.
Olta takımı,zotyak bot,bot için motor,bunların hepsi karavana sığmaz büyütmek lazım
kafam alak bullak oldu(yaktın bizi Mustafa)bakalım ne yapacağız.
Herzamanki gibi güzel bir kamp yaşadık,katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Güzel bir kamp oldu. :smiley:
Katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

Buyrun bunlar da tutulan balıklar.
http://youtu.be/yKGP4OtiSgo

Gezenbilircilerin bu güzel kampına yetişemedik ama imrendik.(Karavanımız bakımda idi.)
Tüm Gezenbilircilere,karavancılara sağlık ve esenlikler dileriz.Necmiye ve Sami Esen

Sevgili Ahmet abi bir dahaki sefer Poyrazlar buluşmamızda balık tutma sözümüz var.Mehmet abi ile balık tutuğumuz kayığın yerel ismi şeytan kayığıdır.Çok dengesizdir daha önce bu kayığa hiç binmemiş iki kişiyi almaya cesaret edemedim.Sonraki buluşmalarımızda nasipse...
Sevgili Ferhat bey'in yayınladığı videodaki balıkların tutulma anı aşağıdaki videodan izlenebilir.
(Tuttuğumuz büyük turna balığınıda göle tekrar saldık doğasever karavancı arkadaşların dikkatine)

http://www.youtube.com/watch?v=mDBl_G-CyKc&feature=youtu.be

Mustafa kardeşim teşekkür ederim.Keşke o turna balığını salarken fotoğraf çekseydik.İnşallah bir dahaki buluşmamızda beraber bir balık partisi ve akşamda Bilalla Bülent bize mısır ziyafeti çekerler.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR