Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,549
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

arkadaşlar gezinizi devamlı takipteyim inşallah mayıs gibi dönüşümde sizlerle beraberbu yaşadığınız mangal keyfini beraber yaşarız.oraya katılan bütün arkadaşlarımı kutluyorum güzel bir kamp olmuş saygılar selamlar bütün dostlara

Etiketler

Kamp benim için oldukça hareketli geçti.Önce cumartesi sabah Haşmet Bey ve eşini terminalden aldım.Sabah kısa bir kahvaltı ve şehir gezisinden sonra benim sabah on ila dört arası randevulu hastalarım olduğu için sağolsun Bülent ve eşi muaynehaneden Haşmet Beyleri alıp kamp alanına götürdüler.
Aşagıdaki foto muaynehanenin önünden bir anı olarak kalacak.

hhh.jpg

Saat dört gibi işlerimizi ayarladıktan sonra kamp alnına gittik.Çekme karavancı arkadaşlarımızda kampa yerleşmişlerdi.

q6.JPG

q2.JPG

q3.JPG

q5.JPG

q4.JPG

Sağolsunlar Haşmet Beyler ve Levent abi davetimizi kabul edip akşam yemeğini karavanımızda yediler.Yemek sonunda çaylarımızı içtik biraz karavancılık üzerine sohpet sonrasında Haşmet Beyleri yolcu etmek için saat 7 gibi terminale götürdüm vedalaşıp Aydın'a uğurladık...

DSC01698.JPG

DSC01700.JPG

DSC01701.JPG

DSC01697.JPG

Haşmet Beyleri yolcu edip terminalden döndükten sonra çocukları uyutup kamp ateşinin başına geçtik.

DSC01708.JPG

DSC01705.JPG

Sabah erkenden uyandığımda Levent Abi çayını kahvaltısını hazırlamış önünde konuşlanan üç tane hymer çekme karavanı ve göl manzarasını keyifle seyrediyordu.

DSC01709.JPG

DSC01713.JPG

DSC01714.JPG

Sabah on gibi çekme karavancı Yaşar Abi ve eşini poyrazlar köyü girişinden aldım ve kamp alanına götürdüm.Beraber bir kahvaltıdan sonra Yaşar Abi Levent Bey ile Araç başında koyu bir sohbete daldı.

DSC01734.JPG

Bu kampın benim için en verimli yönü hymer çekme karavan sahibi Fethi bey'in tecrübelerinden faydalanmak oldu.Başar Bey ve benim için karavan başı kurs görmek gibi idi...Sağolasın Fethi Bey

DSC01732.JPG

Fethi Bey'in bu genç yaşta sahip olduğu tecrübeleri paylaşarak gezenbilir karavan bölümüne bir hayli katkısı olacağına eminim.Boşunu söylenmemiş bilgi paylaştıkça çoğalır.

DSC01733.JPG

Öğleye doğru Adapazarın'da arkadaşlarımız yanı zamanda meslektaşımız Osman ve Çağla çocukları ile beraber kampa geldiler.Izgarayı Osman'a emanet ettik.

DSC01726.JPG

DSC01727.JPG

DSC01742.JPG

DSC01743.JPG

DSC01745.JPG

Karavancı arkadaşlara köftelerden azar azar tadımlık ikram ettik ki Mehmet Abi'nin lezzetli güvecine yer kalsın bizden bu kadar diğer arkadaşların paylaşımlarını merakla bekliyoruz selamlar....

q1.JPG

Çekili karavanlarla haftasonu kaçamakları yapılamaz onlar ancak kampinglerde sabit yazlık olarak kullanılır anlayışının çokça dile getirildiği yazışmalardan sonra Poyrazlarda hemde 3 tane çekili karavanı yan yana görünce şaşırmadım desem yalan olur.
Çekili karavanla da Poyrazlara gelindiğini görünce çekili karavanların adının yerinden kıpırdayamaz halde anılmasına kendilerinden ziyade sahiplerinin neden olduğunu anladım. Daha en baştan sabit yazlık niyetiyle alınınca haliyle yerlerinden kıpırdayamıyorlar. Bu anlayışı değiştirme yolundaki üç çekili karavancı Fethi, Mustafa ve Başar Beylere çok çok teşekkürler.

Hasta olmam sebebi ile çok tadına varamasam da bizim için güzel bir haftasonu oldu .Hepinize çok teşekkürler.Özellikle çocuklar çamurların içinde oynarken çok şendiler .Bize de ''Kirlenmek güzeldir.'' demesi düştü ..

421569_10150632209879485_659564484_8963167_1194324133_n.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR