Mustafa kardeşim;Nezaketinden dolayı teşekkür ederim.Zamanınız olursa bizde sizleri Görmekten mutlu oluruz.
Ömer;İnşallah sağlık durumları iyidir,Önümüzdeki hafta sonu poyrazlardayız,Elektrik garanti Olmasada(İlave battaniye,Tuluk,kaynamış su,Tenekede köz,Tüplü ısıtıcılarımız)mevcuttur.
Mustafa kardeşim;Nezaketinden dolayı teşekkür ederim.Zamanınız olursa bizde sizleri Görmekten mutlu oluruz.
Ömer;İnşallah sağlık durumları iyidir,Önümüzdeki hafta sonu poyrazlardayız,Elektrik garanti Olmasada(İlave battaniye,Tuluk,kaynamış su,Tenekede köz,Tüplü ısıtıcılarımız)mevcuttur.
abim kafa kağıdı eskidi artık , onun için yaşlılık hastalıkları başladı artık bende bir tansiyon hastası oldum...su anda durumlar fena değil... haftaya orada sizlerle olmayı çok isterim
Mehmet hocam bende bir çuval aldım yarında bir çuval alırım sanırım,zaten ormana daldıkmı odunumuz hazır çünkü baya ağaç devrilmişti,baltayı unutmayalım da.Ah Haşmet le Barış ta olsaydı ne güzel odunları taşırlardı.
Dostlar bu defa sizlerle olamıyorum, aile meclisinin kararıyla 2 gün önce Davraz'a geldik. Karavanımızla ilk uzun kış kampımızı yapıyoruz. Odun toplama işini şimdilik Bülent'e devrediyorum, itina ile vekalet edeceğine inanıyorum,