Bülent çizimlerin çok güzel fakat bir tanesinde hata var.Derya ya kızdım.İkide bir 100 kilosun diyor.Derya bırak Bülentin yakasını senin yüzünden afrikalılara dönecek şunun şurası daha 0,1 ton oldu.Üç basamaklı sayı kullanmak yasak.))))
Ferhat alacağın olsun.Bülente malzeme hazırladın değilmi.) Herşey çok güzeldi.Benim için güzel anılarım listesinde olacak bir gece tüm katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim.Sarmalarda gözüm kaldı...
Değerli dostlar çok güzel bir kamp yapmışsınız burda bence ön pilanda Bülent olmuş ne var yok süpürmüş kardeşim halındende belli saten.Ama hepiniz çok eylenmişsiniz ormanda ağaç kütüğü kalmamış vallahi neydei o koca koca gövdeler.Hepinize Saygılar
Hava şartlarına göre guzel bir kamp olmuş, katılan arkadaşları kutlar, görseller için teşekkür ederim.
Güveçte gözüm kaldı, kiler sorumlum (kalabalık olmayınca, 2 kişi için zaman alır diye önüme set koyuyor)
Poyrazlarda balık avcılığı ıle Mustafa hocam ayrı bir boyut kazandırmış.
Arkadaşlar, inşallah kuru ağaçların hepsini yakmadınız, son gelişimde kamp ateşine zorlandım.
Hava şartlarından LT iyice çöktü, bagajda Kayaköy/Fethiye de bir tesisten aldığımız yaklaşık 250 kğ. özel şömine odununu taşımak zorunda kaldım, şu anda bile geride kalan 100 kğ civarında. Bölgede odun bol ama bunlardan gece 40 kğ. civarında yaktımmı ısı ve közü süper oluyor.
Arkadaşlar Ahmet hocamın da olması sebebiyle Pamukova da uzanlar çifliğinde kış kampına niyetlendik umarım uygun ortam olur hep beraber oluruz.Haldun (taiga)hadi orayı da kutsal tepelere çevireyim,sen de kahrol.
Ahmet hocam bu kamp yaptığımız Uzanlar çifliğini değilde gidilmesi daha kolay ve güzel olan bir yer söyledi oranın google earth ten fotoğrafını eklerse (Öküz yatağı ise ekliyorum-burcum boğa ondan mı acaba eskiden beri ismini çok sevdim) ,şimdiden çalışmalara başlayalım.Belki fırsat bulunca hafta sonu kar yağmadan kaçarım-ız.