Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''
Kamp hiç plan proje olmamasına rağmen çok güzeldi,Mehmet hocama teşekkür ederiz bu kıvılcımı yarattığı için.Herkeste kışın verdiği bir bıkkınlık vardı bu 2 günlük küçük kaçış sanırım herkese çok güzel geldi,yeni arkadaşlar tanıdık,bu arkadaşları sık sık aramızda görmeyi isteriz.
Buralpdi bir kısmını söylemiş,ben İnsel in arkadaşına elektrik lazım olacak sanırım dediğimde Mustafa nın oraya elektrik çektirmesi çok hor a geçti ayrıca teşekkür ederim.
Kampta ki standart dışı olaylarda oldu,mesela endemik bir tür olan tavukus bitkisi,üst üste geçmiş iki tane bulduk,erken gelen güneşe aldandığı için hemen açmış,bizde bu soğukta kuramasın diye üstüne teneke geçirdik,üşüdüklerini düşünerek yandan ateş verdik,bu kurtarma çabalarını Buralpdi yönlerdi.Güzelce ısındılar sanırım.
Mürşide ablaya klasik güveç-bulgur ikilisinin yanına eklediği hamur tatlısı için,
Mustafa ya da Pazar günü herkese pişirdiği köfteler ve sabah hamur kızartması için ,
Raci hocama tavukus lar için,
Yaşar bey getirdiği tanışma tatlıları için çok teşekkürler.
Taa uzaklardan gelip yakacağımız oduna kadar yardımını esirgemeyen drares e ayrıca teşekkürler.Bizde onunla ve eşiyle kutsal topraklar da canlı canlı tanışmaktan çok mutluyuz.
Unuttuklarım olabilir ( özellikle İnsel den aldığım tavuklar,asli görevini tam yerine getiren Buralpdi ama bir ara baktım semavere ilave edeceği suyu alev çıkan yere dökmeye çalışıyor hemen müdahale ettim,ondan sonra devreye ben girdim)kusura bakmasınlar.