metinbisikletci
Ana Kamp
Sayın arkadaşlar ,çok sık geldiğim Kütahya Yoncalı kaplıcalarını kaplıca keyfi olan arkadaşların ziyaret etmesini isterim.Çok sayıda tesis mevcut ancak ben uzun bir süredir çok sevip keyf aldığım Osmanlı tesislerinde kaplıcadan faydalanıyorum .Bir önceki yıl bu alanda motokaravanımda eşimle beraber bir kış geçirmiştim. Tesisin çalışma saatleri 05--2300 arası.Giriş kişi başı 7 lira 14 kurnalı yıkanma alanından bir kapı ile termel havuza giriliyor yine başka bir kapıdanda üzeri açık uzunluğu 50 metre eni 25 metre üzeri açık sıcak su ile dolu havuzda yüzme keyfine başlayabilirsiniz. Havuz kenarında çok sayıda sandalye masa ve şezlongda dinlenebilir ve hemen yanıbaşınızdaki havuzun kafeteryasından ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz . Karavan için onlarca park alanı var alışveriş imkanı var su ve wc var. Kaplıcaya girmediğiniz zamanlardada etraftaki kamelyaların altındada vakit geçirebilirsiniz.Kadınlara ait kısımda da erkekler kısmında olan tüm imkanlar mevcut.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim.Sağlıkla...