Küçük Kapsamlı Bir Maltepe Sahili Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,333
Ynt: Küçük Kapsamlı Bir Maltepe Sahili Buluşması

Hakan iyiki kamper almış buluşmaya,görüşmeye vesile oldu. Kekler börekler harikaydı çay demliydi. Hakan tekrar teşekkürler ve eşinin ellerine sağlık.
İnsel geçmiş olsun aradığında araba kullanıyorsa çok kötü değildir diye düşündük yanılmışız,acil şifa dilerim. Cem bundan sonra ben sana abi derim ödeşiriz. ;)
Bülent senin gördüğün arkadaş sakallı tarama özürlü olanımı :D

Etiketler

Hakan bey karavanı küçük bir parti ile kamuoyuna tanıtmışsın. Buradan da keklerin ve böreklerin tadı güzel görünüyor :smiley: :smiley: :smiley:
Eşine söyleyelim de birz mutfaktan uzak dursun, yoksa tığ gibi olduğun günler hayalinde yaşayacak ;) ;) ;)
Hepinizin mutluluğu gözünüzden okunuyor, Allah nazardan saklasın :smiley: :smiley: :smiley:
İnsel hocam sana da büyük geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla büyük bir kazayı ucuz atlatmışsın. Aman sakın üstüne basayım deme, ödemi ve varsa kanamayı arttırırsın. Lokal buz tedavisi çok önemli mutlaka yap, ağrı kesici ilaçlar mide problemi yoksa hem ağrını dindirecek, hem de ödemin çözülmesine yardımcı olacaktır :smiley: :smiley: :smiley:

Önce Erden abi, sonra İnsel hoca...

Her ikisi ayaktan sorun yaşadı...

Büyük geçmiş olsun...

Hakan,

Güle güle kullan hocam... En kısa zamanda bir buluşmada görüşürüz diye umuyorum...

Bu Maltepe buluşması gibi geleneksel bir hamleyi bizde Bursa tayfası olarak hayata geçirelim, akabinde gelsin börekler kekler ve de giderek büyüyen göbekler... ;D

Öncelikle İnsel hocama geçmiş olsun dileğimle Hakan'ada tekrar hayırlı olsun.Tesadüf,buluşmaları planlarken havalar iyi buluştuğumuzda arabalara hapsolacak serindi.İnsel hoca gelince Hakan üst kata alırız derken bende Buralpdi ile önde oturuken diğer arabayıda ters yanaştırıp iki kapıyı sıfırlayıp alanı büyütmeyi düşünmüştük.Ama şanssızlık İnsel hocanın yakasını bırakmamış tekrar geçmiş ölsun

ben çalışmaya başlamadan önce saat 2 gibi buluşma yerine gittim, saat bir olarak bildiğim buluşmaya baktım kimse gelmemiş bende eve gidip soyunup işe başladım, çalışırken mastik bitti motorla nalbura çıkmışken bir bakayım dedim Hakan gelmiş, resimlerde bu yüzden iş elbiseleriyle gözüküyorum, akşama kadar oturduk muhabbet ve ikramlar çok güzeldi :smiley:
Hakan yengemizin ellerine sağlık, tekrar hayırlı olsun güle güle kullan,
İnsel hocam çok geçmiş olsun, buna şükür kırık yokmuş

Sevgili dostlar cok tesekkur ederim. Duzelecek eninde sonunda. Keyfim yerinde. Bana da dinlenmeye yer lazimdi. Rapor bile verdi doktor. :D

güzel bir buluşma olmuş.afiyet olsun. güzel bir camper. İyi günlerde sağlıklı mutlu, huzurlu geziler dilerim. salih güranç...İzmirden selamlar..

Maltepe sahilinde buluşmak için illede bir sebep yada geleneksel bir günü beklemeyelim derim. Aklına esen "Kim nerede" topiğine bir gün önceden oraya gideceğeni yazsın en kötü ihtimalle 1-2 kişi katılan olur. Ben gelirsem çayları seve seve demlerim. Arada sohbet ortamı olur.

Arada da Avrupa yakasına gidelim. Avrupa'lı arkadaşlar güzel biyer keşfetmenizi bekliyoruz.

Ahmet bey, kamperinize henüz isim koymasanızda dostluk donanımını kurmuşsunuz. Güzel ve keyifli geçen bir buluşma olduğu herkesin yüzüne yansımış. Darısı olmayanlara diyerek keyifli buluşmalarınızın ve seyahatlerinizin devamını dilerim.

İnsel bey geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ahmet beye gelince Cem'in söylediği gibi duruşu bile değişmiş. Bu değişme olumlu yönde,hele eşinizin bu keyfe keklerle, pastalarla katılması o keyfi bir kat daha arttırmıştır. Sizleri tekrar kutluyor keyifli günlerin fotoğralı devamını diliyoruz.

aslanahmet' Alıntı:
Maltepe sahilinde buluşmak için illede bir sebep yada geleneksel bir günü beklemeyelim derim. Aklına esen "Kim nerede" topiğine bir gün önceden oraya gideceğeni yazsın en kötü ihtimalle 1-2 kişi katılan olur. Ben gelirsem çayları seve seve demlerim. Arada sohbet ortamı olur.

Arada da Avrupa yakasına gidelim. Avrupa'lı arkadaşlar güzel biyer keşfetmenizi bekliyoruz.

ben zaten Maltepe sahil için hazır kıtayım :D, gelen olursa haber verin

Cok tesekkur ederim. Gerek maille gerek arayan tum dostlarim eksik olmayin.

insel' Alıntı:
Bana da dinlenmeye yer lazimdi. Rapor bile verdi doktor. :D

İnsel geçmiş olsun.
Ben de 15 gün önce seninki gibi bir ayak burkulması yaşadım.
Şansına seninki kırık değil. Ben 15 gündür ev hapsindeyim.

İnsel ve Erden Hocama geçmiş olsun diyorum; iyi yönü, hafif atlatılması diye anladım ama yine de yaşayan bilir...

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR