Küçük (3+1) Karavanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tiner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,921

Etiketler
Konu açılalı 4 sene kadar olmuş ama yardimci olmaya devam ediyor. Faydalı yorumları için, emeği olan herkese teşekkürler.
Kurdaki artışın çekme karavan fiyatlarina etkisi hangi boyutta oldu acaba bilen var mı?
Pino 280 kullanici olan varsa, 2 küçük çocuk ve eşimle toplam 4 kişi idare edilir vaziyette uyunabilir mi. Kendim gidip göreceğim ama bilgisi olan paylasabilirse sevinirim. Simdiden tesekkurler.

Konu açılalı 4 sene kadar olmuş ama yardimci olmaya devam ediyor. Faydalı yorumları için, emeği olan herkese teşekkürler.
Kurdaki artışın çekme karavan fiyatlarina etkisi hangi boyutta oldu acaba bilen var mı?
Pino 280 kullanici olan varsa, 2 küçük çocuk ve eşimle toplam 4 kişi idare edilir vaziyette uyunabilir mi. Kendim gidip göreceğim ama bilgisi olan paylasabilirse sevinirim. Simdiden tesekkurler.

4 kişi zorlanirsiniz bence çünkü alan çok dar. Daha çok 2+1'lik bir karavan o. Tabii burada sizin kamp tercihleriniz, çocukların yaşı, aracınızın özellikleri vb pek çok parametre rol oynuyor. Aynı markanın 4.10'luk bir modeli de var.

4 kişi zorlanirsiniz bence çünkü alan çok dar. Daha çok 2+1'lik bir karavan o. Tabii burada sizin kamp tercihleriniz, çocukların yaşı, aracınızın özellikleri vb pek çok parametre rol oynuyor. Aynı markanın 4.10'luk bir modeli de var.
Araç suzuki vitara jlx 1.6 benzinli.cocuklar 2 ve 8 yaş.beklenti olabilecek minumum karavan,maksimum kalite :smiley:

Son düzenleme:

2017 ağustosta msj. yazmışım 3.7m plakalı ruhsatlı karavan aldım wc duş yok 750 kg boş negatif yanlarını yazayım.
koymaya yer yok ( kap.garaja koyuyorum aylık 150 tl istemiyorlar hatır için duruyor)
2.5lt. 4x4 araç kullanıyorum aracın yakıt sarfiyatı %20 ile %50 arasında artıyor
Çok sağlam şöförlük istiyor ( bu bende var)
Ben doğada bakir yerleri severim umumi duş ve ac sevmem Tuvalet yoksa gereksiz çadırda kal daha iyi karavanda ailece kalınacaksa olması gerekenler :
Duş, wc, 100lt veya üzeri su deposu, içerisini ısıtıcak orj.ısıtıcı ve mutfağı peşimde sürükleyip para harcayacaksam içinde cadırdan daha rahat etmeliyim ki değsin
(Wc ve duş olmadığından aldığım karavanı sattım)

Hafif karavan boş olur içinde 3-4 kişi kalıcaksa wc duş en az 1 ton olur eşyalar masa sandalye tente gibi malzemelerle 1.5 tona yaklaşır kişisel fikrim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR