Küçük (3+1) Karavanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tiner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,944
Forumu bir süredir takip ediyorum. Bu konuyu ben wc duş iptal ederek halletmeyi düşünüyorum. Önde 4 kişilik açılır kapanır masa ve ebeveyn yatak, arkada 2 çocuk için ranza, arada sadece küçük bir mutfak ve dolap 750 geçmez.

Etiketler

GÜNEY Karavan ın maksi tipi tam sizin tarifinize uyuyor.
İncelemenizi öneririm, ucuz ve hizmet edecek bir karavan.
guneykaravan.com
Detayları buradan inceleyebilirsiniz.
guneykaravan.com
Teşekkürler.
GÜNEY Karavan ın maksi tipi tam sizin tarifinize uyuyor.
İncelemenizi öneririm, ucuz ve hizmet edecek bir karavan.
üstad bunlar varken güney karavana nasıl gidilir?
Video: https://youtu.be/70atBfSOQ8g

Video: https://youtu.be/bQ1Ha2C0Pm8

Kalite olarak mukayese etmek mümkün değil..
Ancak fiyatlara bakarsanız hayranlığınız geçecektir....

16.500 x 1.18 = 19.470.- TL (İndirilebilir fiyat + karavanı gözünle gör/elinle tut)
53.500 x 1.18 = 63.130.- TL ( Kesin fiyat + karavanı görmeden ödeyeceksiniz )

Avrupa karavanlar süper, ama € kurundan dolayı aşırı pahalı.
Ben sanayici olmama rağmen, bu paraları 4x2 / 8m2 bir karavana bağlamam.
Alan iyi günlerde kullansın.

Saly den fiyat aldım bugün. Gayet cazip geldi. Zannedersem ortam ısıtıcı extra dahil edeceğiz. 3,25 petite için arkaya ranza yatak dahil edip toplam 4 yatak düşünüyorum. İlgilenenlere...

Screenshot_20170824-182449.jpg

Ben bendeki 4.25 Saly satıp, 5.25 yaptırmayı düşünüyorum.
İzmir veya yakınında iseniz görüşelim.
Özellikleri:
Özel yaptırılmış, boş ağırlığı 920 Kg.
Yatak tuvalet yanından ayrılıp, ön tarafa alınmış.
WC otumalı taharetli(Ev tipi) ve 50 lik pimaşa uygun, özel parçalayıcılı.
60 Lt. hortum boşaltmalı pis su tankı

200 Lt hacimli su deposu ve 60 psi pompa.
Bütün su tesisatı çelik spiralli su hortumu ile çekilmiş.
Elektrikli musluklar.
Bütün pencereler sineklikli.

130 A jel+ 90 A yaşam aküsü
Webasto ısıtıcı + 10 Lt mazot deposu.
35 Lt 12 Volt peltierli soğuk muhafaza dolabı.

Özelden yazışabiliriz.

Ben bendeki 4.25 Saly satıp, 5.25 yaptırmayı düşünüyorum.
İzmir veya yakınında iseniz görüşelim.
Özellikleri:
Özel yaptırılmış, boş ağırlığı 920 Kg.
Yatak tuvalet yanından ayrılıp, ön tarafa alınmış.
WC otumalı taharetli(Ev tipi) ve 50 lik pimaşa uygun, özel parçalayıcılı.
60 Lt. hortum boşaltmalı pis su tankı

200 Lt hacimli su deposu ve 60 psi pompa.
Bütün su tesisatı çelik spiralli su hortumu ile çekilmiş.
Elektrikli musluklar.
Bütün pencereler sineklikli.

130 A jel+ 90 A yaşam aküsü
Webasto ısıtıcı + 10 Lt mazot deposu.
35 Lt 12 Volt peltierli soğuk muhafaza dolabı.

Özelden yazışabiliriz.
Üstad selamlar bayram tatili için program yaptık ailecek Ayvalık civarında. İzmirde fazla kalamayacağım. Amma sizinle mutlaka sohbet etmek istiyorum. Hayırlı bayramlar.

Konuyu açalı bir hayli zaman geçti ancak biz Halen çadırda devam ediyoruz kamplarımıza. Son araştırmalarımda ortiz karavanın 750 kg altı bir karavan için çalıştığını, saly karavanın açılır römork çadır türü bir çalışması olduğunu öğrendim. Sanırım bunlar yeni sezona hazır olur.
Güney karavan konuyu açtığımda bar olan modelleri mini ve maksi de ön kısmı değiştirmiş. Şekil olarak itici olmaktan çıkmış bence. Özellikle maksi modelinin ranzalı versiyonu gerçekten 750 kg altındaysa bence tercih edilebilir olmuş. Hele hele fiyat açısından ilk Karavanımız olabilecek kriterlerde gibi görünmeye başladı

Tako Kırşehir Travelino için 2-3 mesaj yazdım ancak cevap gelmedi henüz. Yakın zamanda Travelino da piyasaya girer diye tahmin ediyorum.

benimde planlarımda var fakat yerli karavanlar kullanışlı değil para kazanmak için yapılmış ithal olanlar amaca hizmet etmesi için yapılmış sanki youtube de seyrettiğim çadır karavanlar bile bizim en kaliteli karavana 5 basar belki kışın ikinci el ithal karavan bulurum

Sakın 2. el avrupa karavan almayın.
Aşağıdaki uyarıları dikkate alırsanız, sonradan üzülmezsiniz. (Bir başka başığa gönderdiğim cevap)
"
Demoklesin kılıcı maalesef üstünüzde..
Eninde sonunda fatura, teknik belge ve kantar olayı uygulanacak.
İzmir Karşıyakada deniz kıyısı parkında harika İngiliz karavanını incelemeye gittim.
Ne plaka, ne fatura.. elden lafla satış.
Eskiden galericiler bu tip satışa,helvacı kağıdıyla satış derlerdi.
Yani manyağın biri gelip, bu karavan benimdi,çalındı, dese
kurtulmak için uğraşmanız gerekir.
Bu tip karavanlar mokampa gömmek için uygun,
gezmek doğru değil.
Ben 3 senedir kullanıyorum, 5 senedir kullanıyorum,
" bişşe olmaz" lafını edenler de çok.
Bu lafı senet/belge olarak kullanabilirsiniz... :smiley: sorgulayan trafik polisine söylerseniz, gülümser.
Sakın ola bu tip karavan almayın.
Elinde olanlar da ....
Allah kolaylık versin. "

Son düzenleme:

Herkese merhaba, konu açılalı 3 sene olmuş! ama modellerde pek değişiklik yok galiba :/ Emeksan için yorum gelmemiş. Fiyat bilgisi de yok. Fotoğraflarda güzel duruyor.
Güney'den mobilyasız alsak, içini nerede yaptırırız? Bursa mı? Saygılar sevgiler iyi gezmeler!..

Sakın 2. el avrupa karavan almayın.
Aşağıdaki uyarıları dikkate alırsanız, sonradan üzülmezsiniz. (Bir başka başığa gönderdiğim cevap)
"
Demoklesin kılıcı maalesef üstünüzde..
Eninde sonunda fatura, teknik belge ve kantar olayı uygulanacak.
İzmir Karşıyakada deniz kıyısı parkında harika İngiliz karavanını incelemeye gittim.
Ne plaka, ne fatura.. elden lafla satış.
Eskiden galericiler bu tip satışa,helvacı kağıdıyla satış derlerdi.
Yani manyağın biri gelip, bu karavan benimdi,çalındı, dese
kurtulmak için uğraşmanız gerekir.
Bu tip karavanlar mokampa gömmek için uygun,
gezmek doğru değil.
Ben 3 senedir kullanıyorum, 5 senedir kullanıyorum,
" bişşe olmaz" lafını edenler de çok.
Bu lafı senet/belge olarak kullanabilirsiniz... :smiley: sorgulayan trafik polisine söylerseniz, gülümser.
Sakın ola bu tip karavan almayın.
Elinde olanlar da ....
Allah kolaylık versin. "

Sayın AKMühendis,

Görüşleriniz bir yıl içerisinde pek değişmemiştir zannediyorum. Malum sitede ikide bir önüme düşen Avrupa karavanlara bakıp iç geçiriyorum. Belgesiz karavan defterini artık zihnimde kapayabilmek ve yoluma uygun yerli karavan ile devam edebilmem gerek. Bu konudaki güncel fikirlerinizi paylaşır mısınız rica etsem?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR