Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,550

SEVAL

www.sevalduban.com
Web
www.sevalduban.com
Merhaba,
Bitlis' in Hizan köyünde, bir köy okulu öğretmeni bir ricada bulundu. Okulundaki öğrencileri için kullanmadığımız 1 veya 2 megapixellik eski fotoğraf makinalarını toplayıp göndermemizi rica etti. Okul köy okulu ve sınıfta her seviyeden çocuk var. Fotoğraf hakkında pek bilgileri yok fakat öğretmenin makinasıyla çok güzel fotoğraflar çekmişler. Eğer elinizde varsa bu tarz kullanmadığınız fotoğraf makinaları bana ulaştırırsanız sevinirim.
İyi yıllar....

Etiketler
Çok güzel bir başlık açmışsın Seval, duyarlılığından dolayı teşekkür etmemiz lazım sana. Birçoğumuzun elinde artık kullanmadığı eski dijital fotoğraf makinesi mutlaka vardır. En azından 20-30 makine bile olsa birşeyler toparlayabilirsek Bitlis'e gider hem elden teslim eder, hem de bir hafta on gün orada kalıp fotoğrafa meraklı bu çocuklara fotoğrafçılık eğitimi veririz...

Ynt: Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası

ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar.....

Reha Bey,
Turkcell Maltepe Plaza Yenimahalle Pamukkale Sok. No:3 Cevizli Kartal adresine gönderebilirsiniz.

Bendede 2 Tane Var Ama Birisi Tam Olarak Çalışıyormu Bilmiyoru Bayadır Kullanmadığım İçin Bir Bakarım duruma Göre Yollarım

reha -1
yol - 1
erthem - 1

benim makinam yok :(,ama çocuklara verebilecek sonsuz sevgim var
hemde memleketim bitlise ...
öğretmenle diologunuz devam ediyormu?kaç öğrenci var?
para toplayıp sedat'ında yardımı ile indirimli ve yeni makina alabiliriz,ne dersiniz
ne dersin seval bunları netleştirip küçük bir kampanya yapalımmı ,gezenbilir ailesiyle çabuk hallediriz diye düşünüyorum

yorumlarınız ???

hatta sedat hocam bize bir makina tespit etsin onun üzerinden gerekli firma ile pazarlık yapıp herkese duyuralım...
ne kadar gönderebilirsek o kadar iyi olur.

öğrencilerin fotografları varmı?
Öğretmenimiz ,öğrencileirnin çektiği fotografları bize gönderebilse keşke ,süper olur belki daha çok destek almamıza vesile olur

? ? ?

Merhaba Pınar,
Öğretmenle bağlantımız var. Nesur ile birlikte bot, kaban, çanta kampanyasına ek olarak diş fırçası ve macun göndermiştik 500 adet, o sırada böyle bir talep geldi. Birazdan fotoğraflarını yayınlarım çocukların. Teşekkür ederim :smiley:

işte minikler...
zelalana.jpg

tandr9.jpg

serttt.jpg

Resim219.jpg

Resim218.jpg

Resim211.jpg

Resim192.jpg

Resim171.jpg

Resim099.jpg

Resim073.jpg

Resim022.jpg

Resim011.jpg

Resim007.jpg

P1010080.jpg

onlar.jpg

ekmek.jpg

CIMG0125.jpg

CIMG0119.jpg

CIMG0108.jpg

fotograflar çok güzel ,miniklerde :smiley:

ikinci karedeki tandır ekmekelride :smiley: ve kurumaya bırakılmış elmalarda :smiley:

sedat hocam ne yapabiliriz?

Selamlar,
maalesef makina o gunden beri arabamda dolasiyor, size ulastiramadim.. bugun turkiyeye dondum ve yarin sehirdisina cikiyorum.. kismet ise bu haftasonu size ulastirmaya calisacagim.. iyi gunler, reha

SEVAL' Alıntı:
ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar.....

Reha Bey,
Turkcell Maltepe Plaza Yenimahalle Pamukkale Sok. No:3 Cevizli Kartal adresine gönderebilirsiniz.

Sevgili Pınar, insanlara 150-200 YTL 'lik makinalar aldırıp bunları köy çocuklarına gönderelim demek kolay bir iş değil :smiley: Herkes bu masrafı karşılayamayabilir. Ama Seval'in dediği gibi herkes artık kullanmadığı eski dijital makinalarını çocuklara göndererek belki de geleceğin fotoğrfçılarına bir ışık yakmış olur ;)

Sanırım bu sayı çok fazla olmayacak hiç bir zaman. Ama yine de elimizdekileri yollasak minik de olsa fark yaratırız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR