Kore Gazisi Evinde Ölü Bulundu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,906

mete

Zirve
Barakada yaşıyordu. Muğla'nın Milas İlçesi'nde oturan Kore gazisi Muharrem Topçu (80), terk edilmiş bir restoranın baraka benzeri bölümünde ölü bulundu. Kimsesiz Kore gazisinin üç gün önce yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Bir deri bir kemik kalan gazinin, açlıktan, takatsiz kaldığı için ölmüş olabileceği belirtildi. Milas- Bodrum Karayolu'nun 3. kilometresindeki terk edilmiş bir restoranın baraka benzeri kısmında yaşamını sürdüren Kore gazisi Muharrem Topçu, günlerdir maaşını almaya gitmeyince arkadaşları eve giderek buldu. (7 Kasım 2008 gazete haberleri)

Haber doğru veya yanlış beynime balyoz indi. İnşallah Asparagas haberdir diye dua ettim.
Böyle birşey olabilirmi. Bu ülke için hayatını tehlikeye atmış bu ülke için silah kullanmış. Mermiye göğsünü siper etmiş bir can.
Afrika da açlık çeken insan fotoğrafları yüreğimizi dağlarken kendi ülkemizde bunu görmek. Üstelikte bir gazi için tahammül edilebilir değil.
Hırsızlık suçu ile yargılanan bir gazinin dosyası önüne geldiğinde Atatürk bütün yetkilileri azarlamış O ilin valisini cezalandırmıştı. Benim emanetime neden sahip çıkmadınız, bu kahramanı neden aç bıraktınız diye.

Atatürkçülüğü kimseye kaptırmayan yetkililere(valisine, belediye başkanına, askeri yetkilisine) burdan ne demeli bilmiyorum içimden geçenleri olduğu gibi yazsam zaten beni bu siteden attıkları gibi site bile kapanabilir o sebeple yetkililere........... diyor ve sözlerime son veriyorum

gazi.jpg

Etiketler
Ynt: Kore Gazisi Evinde Ölü Bulundu

Evet bende okuyunca benzer şeyler hissettim.Ancak sadece kamu görevlileri değil bunun hiçmi akrabası, komşusu yok.Adamın hiçbir geliri olmazsa gazilik maaşı asgari ücret.Başka geliri varsa,345 tl.yani parasızlıktan o hale gelmez ilgisizlikten gelir.Bu da civarda yaşayan tüm komşuların ayıbı.Oradaki ilgili mülki amire veya askeri amire iletilse en azından bir huzurevine yatırılırdı.

Evet Aslankurt Yazmaya başlarken Komşusu açken tok yatan bizden değildir hadisini düşünerek başlamıştım ama sinirden unutmuşum. Yukarıdaki listeye ............dan önce komşularıda ilave ederek okuyun lütfen

DE GÜLÜM

...................
...................

de gülüm! De ki: bitmiştir umut, bitmiştir
sevgi, bitmiştir güven!
güven bana gülüm!
sana bitmemişliği öğretecek, tattıracaktır
hasretten-hakikaten-ten değiştiren yüzüm!

göreceksin gülüm! Bekle!
hırslarımız, acılarımız gitgide ihanetlere
hainlere, ezilmelere alışacak..
göreceksin-sevinçten ağlayacaksın gülüm-ki
işte o vakit bana-doğrudur!-
şair olmak, seni sevmek pek çok yakışacak!

bak! şiirler var, mektuplar var, çocuklar var,
sokaklar var, kediler!
inan bana gülüm, ölüm yok bir tek! ölüm yok bize!
ölüm inananlar için sessizce
kara kapli kitaplardan çıkartılacak..
göreceksin gülüm! Bekle! Göreceksin!
artık hiçbir insan, hiçbir kavga ve hiçbirimiz
bu dünyada, yapayalnız, umarsız kalmayacak!

Küçük İskender

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri