Arkadaşlar ustayla yaptığım son görüşmeye göre EGR iptaline karar verdik. EGR yi iptal edince doğal olarak Vacuum'larda devre dışı kalıyor anladığım kadarıyla. Böyle oluncada 4x4 çalışmıyor manuel hub a çevirmemiz gerekiyor.
Manuel'e çevirdiğimiz zaman araç içindeki 4H/4L tuşunun hiçbir işlevi kalmıyor araçtan inip hub un üzerinden 4x4 e geçirmemiz gerekiyor doğrumudur?
Manuel Hub a geçtiğim zaman 4x4 ten aynı performansı alıyormuyuz? 4H/4L farkı oluyormu?
AVM1050 Hub almamız gerekiyor sanırım. Bunu nerden temin edebilirim? Biraz araştırdım ama bulamadım. Belçika'da arkadaşım var orayada göndertebilirim.
AVM1050 yerine
HUB ASSY MANUAL FREE WHEEL SSANGYONG Korando II, Musso SUV,Rexton/TD,Musso Pick Up - 1pcs. / B035 bu linktekini alsak ne farkı olur? Biri Çin biri Brezilya sanırım ama tam etkisi nedir?
Sadece önlere 2 HUB almamız yeterlimidir?
Bu arada aracı arazide hiç kullanmıyorum. Tamamıyla asfalttayım. 4x4 ü sadece kar yağar hava çok yağmurlu olur vs o zaman kullanmak istiyorum. Diyelimki sabah evden çıktım kar yağmış aracı çalıştırmadan manuel 4x4 e aldım ve unuttum. Aracı kar olmadığı zamanda bu şekilde kullanmamın zararı varmıdır?
4x4 te kullanmak yakıt tüketimini çok arttırırmı?
Sorularım çok bunalttığım için kusura bakmayınız..