Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 512,478
ülkemize ilk geldiginde otohaber dergisi test ettmişti arazide gerçekten komando demişti tasarım alışmak gerek demişti güzel bi araç kim ne derse desin özgün bir jeep :smiley:
sayın @necmi söylemez çok haklısınız bizlerde özgün tasarımı ve arazi performansı sebebi ile bu araca gönül verdik , ülkemizde düzgün distürbütör ve tanıtım desteği olmadığı için olması gereken yerde değil , yorumunuz için teşekkürler , selamlar
 

Etiketler
Biri reklam mi dedi 9a766fec5c9e34a08633aa85f5a11db4

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 















Yazdıklarımın çoğu kendi çıkarımım ustayla alakası yok. Ustanın tek tavsiyesi hubları manuele çevirmem yönünde oldu. Bu kadar alakasızca sormuş olmamın sebebi bu işlerden hiç anlamıyor olmam. Mantığını kavramaya çalışıyorum sadece. EGR iptalinden vazgeçtik. Araç zaten 98 model sadece şehir içinde kullanılıyor. Fazla bir performans artışı beklemek doğru olmayacak orjinalide bozmak istemiyorum. Sonuçta aracı gümrükten falan almadım fabrika çıkışı haliyle bende herşeyi orjinal. Hubları bulmaya çalışacağım. Bilgiler için tekrar teşekkür ederim.
Walla hocam,ben AVM 450 yi bulgarda bulmuştum ,oradan getirtmiştik,manueli araçtan inip aktif hale getiriyorsun isin bitince inip kapatiyorsun AÇ-KAPA ama vakumludan saglikli

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Arkadaşlar ustayla yaptığım son görüşmeye göre EGR iptaline karar verdik. EGR yi iptal edince doğal olarak Vacuum'larda devre dışı kalıyor anladığım kadarıyla. Böyle oluncada 4x4 çalışmıyor manuel hub a çevirmemiz gerekiyor.

Manuel'e çevirdiğimiz zaman araç içindeki 4H/4L tuşunun hiçbir işlevi kalmıyor araçtan inip hub un üzerinden 4x4 e geçirmemiz gerekiyor doğrumudur?

Manuel Hub a geçtiğim zaman 4x4 ten aynı performansı alıyormuyuz? 4H/4L farkı oluyormu?

AVM1050 Hub almamız gerekiyor sanırım. Bunu nerden temin edebilirim? Biraz araştırdım ama bulamadım. Belçika'da arkadaşım var orayada göndertebilirim.

AVM1050 yerine HUB ASSY MANUAL FREE WHEEL SSANGYONG Korando II, Musso SUV,Rexton/TD,Musso Pick Up - 1pcs. / B035 bu linktekini alsak ne farkı olur? Biri Çin biri Brezilya sanırım ama tam etkisi nedir?

Sadece önlere 2 HUB almamız yeterlimidir?

Bu arada aracı arazide hiç kullanmıyorum. Tamamıyla asfalttayım. 4x4 ü sadece kar yağar hava çok yağmurlu olur vs o zaman kullanmak istiyorum. Diyelimki sabah evden çıktım kar yağmış aracı çalıştırmadan manuel 4x4 e aldım ve unuttum. Aracı kar olmadığı zamanda bu şekilde kullanmamın zararı varmıdır?

4x4 te kullanmak yakıt tüketimini çok arttırırmı?

Sorularım çok bunalttığım için kusura bakmayınız..
Hocam,offroad a girmiyorsan hubları elleme boşa para gomersin,tabiki sürekli 4cekerde daha fazla yakıyor ama asfaltta zaten çok da gerekmez gibi,yok illaki hubları manüel yapicam dersen AVM yi al diğer çin mali yani tirt

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Ahmetercan06 bey,Bide Musso nun resimlerini görsel iyi olur

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,245
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst