highoutput
Zirve
105 amper aku sanziman dextron III sanziman yagina bildigiim kadari ile bakilmiyor.105 A nedir, şanzıman yağ seviyesine nerden bakabilirim, otomatik vites içinde dextron III mü
105 amper aku sanziman dextron III sanziman yagina bildigiim kadari ile bakilmiyor.105 A nedir, şanzıman yağ seviyesine nerden bakabilirim, otomatik vites içinde dextron III mü
Sanziman yag seviyesine sanzimin yaninda tipa var oradan , sanzimanin yagi castrol tq 95 olmasi lazim ama turkiyede yok dextron 2 kullanmak lazim diye hatirliyorum105 A nedir, şanzıman yağ seviyesine nerden bakabilirim, otomatik vites içinde dextron III mü
Gecen gun fb ta sana bu tabloyu gondermistim , neden bakmiyorsun forumda ve fb ta devamli yayinliyoruz lutfen biraz arastiralim yayinlanan belgeleri okuyalim tipayi kendin acmaya kalkma benden tavsiye sivilar asagida105 A nedir, şanzıman yağ seviyesine nerden bakabilirim, otomatik vites içinde dextron III mü
Kizdirmayin adamı kardeşim, derslerinize iyi calisinGecen gun fb ta sana bu tabloyu gondermistim , neden bakmiyorsun forumda ve fb ta devamli yayinliyoruz lutfen biraz arastiralim yayinlanan belgeleri okuyalim tipayi kendin acmaya kalkma benden tavsiye sivilar asagida
Ekli dosyayı görüntüle 59760
Kapasite 9.5 lt biz eski yagi suzdurerek degil marsa basip icindekilerin tumunu disari puskurterek cikardik sanirim 11 lt ilave ettik , kapasite uzeriyle sanziman elemanlarinin ilk yaglanmasini sagladik.İyi bir usta (benim erzurumlu değil) şanzıman yağını degistirdikten 1_2 ay sonra tekrar değiştirmemi önerdi ,çünkü ilk değişimde yağın tamamı bosalmiyormus yarısına yakini içerde kaliyormus
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısınız ordaki tek merak ettiğim seviyesine bakmaktı, bunla ilgili seviye tapası yada öndeki kapaktan seviye tespiti idi. Google çeviri ile fotoğraf çekip koreceden çeviri yapıp araştırma yapmaya çalışıyorum videolar, şase nodan arabayı araştırıyorum boşluklarda.Estf kizmak haddimize degil tabiiki ben bu isi biraz fazla ciddiye aliyorum ogrenmek benim icin cok keyifli arkadaslarinda arastirarak ogrenerek bu keyfi yasamasini istiyorum
kolay gelsin , bazen emekli tarih ogretmeni moduna giriyorum yaslaniom galibaHaklısınız ordaki tek merak ettiğim seviyesine bakmaktı, bunla ilgili seviye tapası yada öndeki kapaktan seviye tespiti idi. Google çeviri ile fotoğraf çekip koreceden çeviri yapıp araştırma yapmaya çalışıyorum videolar, şase nodan arabayı araştırıyorum boşluklarda.
2.9 td ler 120 hpMusso motor gücü nedir. Benim şase no sorgusunda çıkan sonuçEkli dosyayı görüntüle 59761
Ruhsat türkiyedeki mussolarda hep 88kW ruhsatta. Bu şimdi 125kW mı?Musso motor gücü nedir. Benim şase no sorgusunda çıkan sonuçEkli dosyayı görüntüle 59761
Ben aracın şase numarasını sorguladığımda 125kw yani 170hp mi.1 kw 1,34 hp yapar yani bizim araclar 120 hp 89.5 kw
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi