highoutput
Zirve
ikisde değil online bir sayfada yaptım şimdilik , koarndo ve musso fotolarını editleyip geliştirme yaparızLogo'daki Korando mu Musso mu?
ikisde değil online bir sayfada yaptım şimdilik , koarndo ve musso fotolarını editleyip geliştirme yaparızLogo'daki Korando mu Musso mu?
Kolye cekmeyelim bu korandovod un
Yolcu koltuğunun altında çekmece var. Ben 1 sene sonra fark ettim korece kitapçıklarda içinde olsaymış.
1999 modele kadar mercedes cikiyor sonraki modellerin hepsi btr 74Şanzıman hangisi tercih edilmeli hangi modelde ne çıkıyor
Yarin jantlara bakayim isi bitti ise cuma ikisini bi arada cikarayim
Logo'daki Korando mu Musso mu?
Unimogun portallari korandoya oluyor, kapruzlarin yeri dogruElimde 2 adet unimog portal aks var çünkü ama kafamda da deli sorular buggy için sakliyordum ama kafam birden Korando ya döndü
Degistiricez onu vaktim oldugunda calisicam uzerindeLogodaki jeep gibi duruyor
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzaktan kumando motor calistirma varmis ooo super antalyada acarsin balkondan arabaya gelince ici buz gibi olmuş olur kisinda acarsin sicak olur
Benim 3.2 nin sanzimanina Mersedes değil dediler ama 98 model????1999 modele kadar mercedes cikiyor sonraki modellerin hepsi btr 74
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
105 A nedir, şanzıman yağ seviyesine nerden bakabilirim, otomatik vites içinde dextron III müCastrol Tranmax bulamadim Mobil Dextron III koyduk sanzimana ikiside 10 numara